· 

Mooie winst HC Voorne Dames 1

Zondag speelden de HC Voorne Dames 1 tegen Hoeksche Waard Dames 1. Het team was zich er van bewust dat ze deze moest winnen om niet te ver naar beneden te zakken.

 

HC Voorne begon de wedstrijd goed gefocust en dat resulteerde tot een 1-0 voorsprong via Merel. Daarna bleven de Voorne Dames goed druk zetten waardoor ze een strafcorner kregen. Floor pushte deze binnen: 2-0.

 

Door goede combinaties, veel strijdbaarheid en bereidheid voor elkaar te werken, bleef het super lekker gaan! De 3-0 werd gemaakt door Joleyne. Dat was ook de ruststand.

 

De tweede helft begon rommelig. Hierdoor kreeg HC Voorne twee tegengoals om de oren gekregen. Stand: 3-2. Het werd tijd de juiste focus weer te pakken en afspraken na te komen. Door een strafcorner te benutten (Emilie) wist het team de voorsprong uit te breiden: 4-2. Het team stond weer op “safe”. Hierdoor ging het weer beter combineren en scoorde Merel de 5-2. Tot slot heeft Jaimy nog de 6-2 gemaakt.

Een 6-2 WINST💙 Meer dan verdiend 💪🏼 !!!

 

 

Nu even rust tot 5 mei en dan ...

... gaat het team weer knallen tegen Prinsenbeek D1! 💥