· 

FC Vlotbrug zoekt ambitieuze trainer voor het 2e elftal.

FC Vlotbrug uit Hellevoetsluis heeft een vacature. De vereniging zoekt een ambitieuze trainer voor het 2e elftal die met een talentvolle mix van jong aanstormend talent en spelers met ervaring promotie naar de A-categorie gaat realiseren.

 

Het tweede elftal gaat weer een echt opleidingselftal worden. FC Vlotbrug wil haar sportieve resultaten boeken met eigen jeugd en voetballers uit de omgeving, die zich prettig voelen bij een vereniging die investeert in het collectief en niet in individuele spelers. De selectie van FC Vlotbrug is momenteel een hechte groep, waarvan veel spelers ook moeiteloos meedoen in het eerste elftal.

 

Dit seizoen heeft het team een herstart moeten maken in de reserve 4e klasse. Daarin gaat het in de top 3 eindigen. In het nieuwe seizoen leggen we de lat hoger, zodat het niveau beter aansluit bij ons standaardteam dat naar verwachting zal promoveren naar de 3e klasse.

 

Het bestuur en de technische commissie hebben er veel vertrouwen in dat dit gaat lukken met de huidige spelers met de juiste trainer. Woon je in Hellevoetsluis of in de buurt, wil je werken bij een echte sociale en gezellige vereniging, die wil investeren in het realiseren van zijn sportieve doelstellingen, dan moet je zeker reageren! Liefst ben je in het bezit van een geldige UEFA B of C-licentie, of ben je onderweg om dat te halen. Uiteraard heb je relevante ervaring en kan je ons met je CV overtuigen dat jij de nieuwe trainer van ons opleidingsteam zou moeten worden. Wij spelen op zaterdag en trainen op dinsdag en donderdagavond.

 

 

Stuur je reactie met CV naar voorzitter@fcvlotbrug.nl en we nemen contact met je op.