· 

Dinsdag Dames HC Voorne Kampioen Veldhockey

De Dinsdag Dames HC Voorne speelde dinsdag haar laatste wedstrijd van het seizoen. Met slechts 1 punt afstand op de nummer 2 Zoetermeer, moesten wij deze pot winnen. De wedstrijd was thuis tegen Ring Pass, veel toeschouwers, mooi weer, goede zin....kortom alle ingrediënten waren aanwezig voor een heerlijke wedstrijd.

 

HC Voorne ging voortvarend van start en combineerde lekker. Van spanning was geen sprake en al snel kwamen de Dames op een mooie 2-0 voorsprong. Dit was ook de ruststand. De keepster van Ring Pass was erg goed en haalde veel 'bijna' doelpunten uit haar goal.

In de tweede helft waren we even iets onnauwkeurig en te gemakkelijk waardoor Ring Pass een aantal keer in onze cirkel gevaarlijk werd. Gelukkig herpakte het team haar kampioensvorm en combineerde er vrolijk op los. Dit resulteerde in nog een aantal fantastisch uitgespeelde doelpunten. Goldie Edriz Oliveira kwam ook nog in de spits en het heeft niet veel gescheeld of onze oldie but goldie had ook nog gescoord. Na 70 minuten was daar de ontlading.... HC Voorne Dinsdag Dames is het eerste team van Voorne dat veldkampioen is van seizoen 2018-2019!!!

 

Bubbels van Ton Grauss, bloemen en een heerlijke overwinningslunch aangeboden door Karin Kern van Poisson Cuisine. Wat een verwennerij. 

 

Genoeg mensen om te bedanken....  Onze trouwe scheidsrechters Eef Veenbergen en Koos Maatkamp voor het immer het hoofd koel houden van onze soms verhitte wedstrijden. Onze invallers en dames van de zondag die echt bij ons team horen. Alies en Anja Talens onze trouwe steun en gezelschap het hele jaar door in de dugout. Henk onze trainer en coach voor de goede support en aanwijzingen.  En alle supporters die dit jaar ons hebben gesteund.

Maar vooral wordt het team gewaardeerd en gerespecteerd door hun Captaine: “Zowel in als buiten het veld delen we het lief en leed... en daar ben ik jullie dankbaar voor. Jullie zijn zoals jullie zijn. Sport is inspanning, ontspanning en ontsnapping en dat is heel goed voor iedereen. Dames bedankt dat ik jullie Captaine mocht zijn en tot het volgende seizoen 💙