· 

Vrouwenvoetbaljournaal vv Zuidland VR1.

In de 2e klasse B gaat de titelstrijd tussen Sparta/JVOZ en Sportclub Monster. Beide clubs staan op 48 punten met nog vier wedstrijden te gaan. Het doelsaldo van Sparta/JVOZ is veel beter mocht het daar op uitdraaien. Sparta/JVOZ verloor twee keer, beide keren tegen Monster dat zelf ook twee keer verloor van ARC en RCL 2.

 

VV Zuidland blijft het goed doen met die 3e plaats en al 30 punten, de nacompetitie lonkt maar drie clubs liggen op de loer met 28 punten. Den Hoorn, ARC en RCL vrouwen 2.

 

Vanaf de 7e plaats (Ariston’80 met 24 punten) wordt het spannend om de nacompetitie te ontlopen voor lijfsbehoud want RKAVV volgt op 1 punt minder en Berkel 2 heeft 22 punten en staat nu op die 9e plaats wat straks niet genoeg is voor rechtstreekse handhaving. Twee clubs moeten degraderen, nu zijn dat FC Rijnvogels 2 en Barendrecht 2 met beide 10 punten. FC ’s Gravenzande staat daar weer net boven met 13 punten.

 

Sparta/JVOZ won de 1e periodetitel, Sportclub Monster won de 2e periodetitel en voor de 3e periode staat Monster aan kop met 9 punten uit 3 wedstrijden, maar RKAVV, Ariston’80, ARC en RCL 2 volgen met 7 punten.

 

 

Welke club zal rechtstreeks promoveren, wie speelt straks de nacompetitie voor promotie en voor handhaving. Het wordt een spannende laatste fase voor de clubs.