· 

Rockanje wint van Abbenbroek.

 

 

De vraag vooraf was misschien, hoe heeft vv Rockanje het Trainingskamp “ROCKANJE LIVE” doorstaan? Achteraf kan gezegd redelijk, al was voor veel spelers ondanks de drinkpauze de wedstrijd net aan de lange kant.

 

 

 

Vanmiddag kenden vv Rockanje in Abbenbroek een tegenstander die best begrip op kon brengen dat sommige spelers het zwaar hadden. De wedstrijd was nog maar net begonnen en het was meteen Abbenbroek dat het initiatief nam. Dit duurde welgeteld 2 minuten. Daarna kreeg bij de eerste de beste aanval Menno Schruyer een grote kans. Vrij voor doelman de Champs wist hij deze wel te verschalken, maar zag het leer toch langs de verkeerde kant van de paal gaan. In de volgende minuten kreeg Rockanje nog enkele goede kansen om snel de zaak veilig te stellen. Er was een strafschop voor nodig om op voorsprong te komen. Deze strafschop kwam tot stand zonder dat er ook maar één Rockanje speler aan te pas kwam. Een slordige verdedigende actie waarbij een speler

 

een bal tegen de hand gespeeld kreeg, leverde Rockanje een strafschop op. Sven Groenenboom faalde niet: 1-0.

 

 

 

Na deze vroege openingstreffer zakte de wedstrijd naar een categorie “matig”. Halverwege de eerste helft moest de sterk spelende Cedric Beukelman een keer doelman Rene vd Meyden te hulp schieten. Rust 1-0. 

 

 

 

Na rust een sterker Rockanje, maar zolang je de marge niet groter maakt kan de tegenstander zomaar langszij komen. Dit gebeurde echter niet en toen Sven Groenenboom 20 min voor tijd de stand op 2-0 bracht was de wedstrijd gespeeld. In de slotfase wist Vince Keller de stand nog op 3-0

 

te brengen en was het aan keeper de Champs te danken dat het in de 90e minuut geen 4-0 werd.