· 

John van der Sluis volgend seizoen trainer 2e elftal FC Vlotbrug

FC Vlotbrug en John van der Sluis hebben elkaar na jaren eindelijk gevonden! De zeer ervaren trainer, die wegens privéomstandigheden dit seizoen geen trainer kon zijn, hoorde veel positiefs uit zijn netwerk over FC Vlotbrug en heeft daarop voor de eerste keer in zijn lange loopbaan gesolliciteerd bij een club.

 

In een echt voetbalgesprek was het direct duidelijk voor beide partijen dat ze met elkaar in zee wilden. John spreekt de gemoedelijke en open sfeer bij FC Vlotbrug aan en heeft beide teams van de selectie dit seizoen meermaals aan het werk gezien.

Sportief ziet hij zeker mogelijkheden. Hij is als trainer altijd gedreven om jonge en ervaren spelers beter te maken en wil daarin goed gaan samenwerken met de jeugdafdeling en de verschillende andere seniorenteams van FC Vlotbrug.

 

John woont in Hellevoetsluis. Hij heeft als hoofdtrainer van standaardteams, 2e elftallen en wat je nu O19-elftallen zou noemen, gewerkt bij onder meer Neptunus Schiebroek (Schiebroek ’94), AVS, vv Hellevoetsluis, Rockanje, Stellendam en DCV. Hij gaat bij Vlotbrug samenwerken met een ervaren technische staf die bestaat uit hoofdtrainer Richard Koutstaal, assistent-trainer Piet van Holst, Glenn Prins en Frans Heijligers, beide keeperstrainer, en de leiders Alex Visch van Heemst en Carlo van Rijswijk.

En als gezegd met het Hoofd Jeugdopleidingen Ronald Brons. Michel Janse blijft als assistent-scheidsrechter bij het 1e elftal. Verzorgers Harald Quittner en Ron Buijs nemen ook volgend seizoen weer de verzorging voor hun rekening.

 

Daarmee heeft de ambitieuze club het plaatje voor volgend seizoen bijna rond. Voor de breedte wil de club nog wel een leider voor het 2e elftal en een ervaren assistent-scheidsrechter vinden.

Het 2e elftal staat op de 3e plaats in de 4e klasse. De doelstelling voor volgend seizoen is promotie naar de A-categorie.

Het 1e elftal kan zaterdag 4 mei bij DVV ’09 in Dirksland kampioen worden en promoveren naar de 3e klasse.

De volledige selectie van 1e en 2e elftal, bestaande uit 32 man, blijft bij de club, ondanks dat door de goede prestaties verschillende spelers in beeld waren bij andere verenigingen.

De spelers willen kijken wat ze met elkaar in het nieuwe seizoen voor moois kunnen bereiken en roemen de onderlinge verstandhoudingen en de goede sfeer bij de club.

 

Spelers die willen aansluiten bij deze selectie zijn welkom om mee te komen trainen in het lopende seizoen op dinsdag of donderdagavond of kunnen contact op nemen met voorzitter@fcvlotbrug.nlDat geldt ook voor belangstellende voor de vacatures leider en assistent-scheidsrechter bij het 2e elftal.