· 

2e plaats Irene Suurland en Marie-José Nieuwenhuizen

Op 27 april zijn Sebastiaan FransenIrene Suurland , Marie-José Nieuwenhuizen naar Tours in Frankrijk gereden om op zondag mee te kunnen doen aan het Kata kampioenschap in Tours. Helaas was dit kampioenschap dit jaar geen EJU toernooi, toch waren er maar liefst 11 juno kata koppels! Dit was een mooi moment om ervaring op te doen, het kata demonstreren tijdens een wedstrijd blijkt steeds nog wel heel spannend. Het was fijn dat Sebastiaan erbij was als coach en supporter.


In de voorrondes werden Irene en Marie-José 4e van de 11 kata koppels. Dit was al boven de verwachtingen en ze waren dan ook super blij dat ze door waren naar de finale. En…. wat is toch die finale spanning? Nu al voor de 2e keer blijkt dat beide dames in de finale zoveel meer focus en flow hebben. Dat was echt een gave ervaring voor ze. De judges werkten met tablets dus de scores kregen ze direct door: 391 punten! De nummers 1 stonden met 408 punten net er boven. Trots en tevreden met deze 2e plaats!!! Weer veel geleerd en genoten. Vrolijk verder trainen!

 

“Success is no accident. It is hard work, perseverance, learning, studying, sacrifice and most of all, love of what you are doing or learning to do. (Pele)”