· 

Seizoen barst los voor TVS90 Eredivisiedames

Het was een spannend weekend voor een aantal TVS90 Eredivisie-dames. 

Waar door Sandra Vermeulen en Loena Bank flink doorgetraind werd dit weekend, stond Marije Hijman aan de start van het WK duathlon in Pontevedra, Spanje. Ze had een hele mooie race waar ze het fietsen verbeterd heeft ten opzichte van vorig jaar en met een heel sterk looponderdeel wist ze een knappe 6e plaats in de wacht te slepen! 

Jitske Weersma en Kim van T Verlaat stonden aan de start in Arnhem bij het Jeugd en Junioren circuit wat tevens een kwalificatie was voor het EK triatlon in Weert. Na de series in de ochtend plaatste Jitske zich voor de B finale waar ze 6e werd! Kim wist zich te plaatsen voor de A finale. Na een hele spannende wedstrijd wist ze met een geweldige eindsprint een podiumplek veilig te stellen.
Nu op naar de seizoensstart van de #teamcompetitiestriathlon waar we 19 mei in Almere onze eerste wedstrijd hebben #triplemix#Wijzijntvs90nl#TVS90 #wijzijntriathlon 

 

Foto's van de hand van Christie Brouwer en Wendy van 't Verlaat.