· 

Wie maakt een after movie van Rondje Voorne?

Voorne Atletiek organiseert op 19 mei 2019 Rondje Voorne. We hebben u daarover al eerder bericht. Bij de vorige edities werd door een lid een after movie gemaakt aan de hand van tijdens de wedstrijd gemaakte filmbeelden. Dit lid is helaas deze keer verhinderd. Daarom is Voorne Atletiek op zoek naar iemand die het leuk zou vinden zijn taak over te nemen. Joke van Paassen (PRC commissie Voorne Atletiek): “We zoeken iemand die een impressiefilmpje van een paar minuten maakt. Het zou mooi zijn als iemand zich aanmeld.”

 

Woensdag 8 mei start een Beginnerscursus! Loop je al langer met het idee om iets aan je conditie te doen? Wil je voor de zomervakantie de overtollige pondjes kwijt? Is het echt tijd voor wat meer beweging?
Grijp dan nu je kans! Elke woensdagochtend en vrijdagochtend vanaf 9.00 uur wordt er getraind vanaf het voetbalterrein van OVV in Oostvoorne. Het einddoel van deze beginnerscursus is om 5 km non-stop te kunnen hardlopen.


De beginnerscursus is in het bijzonder voor de beginnende hardloper, die samen met andere beginnende lopers kennis wil maken met de loopsport. Tot de start van de zomervakantie wordt er tweemaal per week getraind, onder toezicht van deskundige trainers van Voorne Atletiek. De belasting van de trainingen wordt geheel afgestemd op het niveau van de groep. Er wordt gestart met een lage belasting tijdens de trainingen en gedurende de cursus wordt de belasting geleidelijk opgevoerd.


Op de trainingsochtenden is kinderoppas mogelijk. Deze is door de lopers/loopsters zelf geregeld; de kosten zijn 2 euro per kind per keer.


De trainingen vinden grotendeels plaats in het duingebied van Oostvoorne en bestaan niet alleen uit lopen, maar ook uit oefeningen (de zogenaamde loopscholing), de warming-up en de cooling-down. De cursus wordt afgesloten met een gezellige 5km loop.

De eerste vier trainingen zijn gratis. Wie na deze “proeftrainingen” de smaak te pakken heeft, wordt lid van Voorne Atletiek. Informatie over de contributie is terug te vinden op de website van Voorne Atletiek. (www.voorneatletiek.com)

 

 

Wilt u meer informatie?

Op woensdag 1 mei a.s. om 10.45 uur organiseert Voorne Atletiek een informatiebijeenkomst over de beginnersgroep in de kantine van de OVV in Oostvoorne, Zwartelaan 10.

U kunt ook een e-mail sturen naar vavoorzitter@gmail.com en uw vragen worden beantwoord!