· 

Countdownklok jubileumactiviteiten vv Hellevoetsluis ingeschakeld

De jubileumweek is begonnen! Zo leuk dat er zoveel leden aanwezig zijn bij het instellen van de aftelklok. Deze telt 100 uur af tot het officiële moment dat vv Hellevoetsluis 100 jaar bestaat.


Na jaren van voorbereiding was het op zondag 5 mei dan zover. Om 16:00 uur, precies 100 uur voor het officiële moment op 9 mei, werd officieel het startsein gegeven voor de viering van het 100-jarig bestaan. Wethouder Peter Schop zette, onder het toeziend oog van tientallen leden, samen met voorzitter Edwin Boogaard met één druk op de knop een terugtelklok in werking, die terugtelt van 100 uur naar 0. Op donderdag 9 mei om 20:00 uur moet de klok dan op 0 staan. Dat is dan meteen het moment waarop de officiële receptie aan de gang is.


Nog een paar nachtjes slapen en dan is de trekking van de grote loterij! Er zijn nog steeds loten te koop via info@vvhellevoetsluis.nl o.v.v. jouw naam, woonplaats en telefoonnummer. 


Twee coryfeeën bespreken met elkaar de geschiedenis van v.v Hellevoetsluis. Teun Lageweg heeft hier een mooi boek over gemaakt. Deze is, via voorinschrijving, te bestellen voor leden en niet-leden. Via formulier in de kantine of door contact op te nemen via info@vvhellevoetsluis.nl


Prachtig artikel over de historie van onze club in het AD m.m.v. onze archivaris, wandelende encyclopedie en samensteller van het jubileumboek, Teun Lageweg!


Ook een halve pagina over het 100-jarig bestaan in de Hellevoetse Post / Brielsche Courant! Klik hier voor het artikel.