· 

Weer een topper op het programma voor vv Spijkenisse

Volgende FINALE: FEYENOORD.

De groenwitte brigade reist naar Feyenoord om broodnodige punten te verzamelen. Tegenover De Kuip op het sportpark Varkenoord moet het gebeuren. Feyenoord is geen gemakkelijke tegenstander. 

 

Lang na de crash tegen Ter Leede stond het schuim nog op de mond van trainer, spelers en de supporters van Spijkenisse. De 2-2 puntendeling liet niemand onberoerd en als de voortekenen niet bedriegen staat er voor komende zaterdag weer zo'n titanenwedstrijd op het programma.

En, door de last-minute zege van Capelle is de spanning op de ranglijst onderin alleen nog maar toegenomen. Nog een luttel puntje voorsprong koestert Spijkenisse op Capelle.

 

De groenwitte brigade reist naar Feyenoord om broodnodige punten te verzamelen. Tegenover De Kuip op het sportpark Varkenoord moet het gebeuren. De amateurtak van Feyenoord is geen gemakkelijke tegenstander. Spijkenisse speelde destijds thuis met 1-1 gelijk tegen de Rotterdammers, die afgelopen zaterdag met een 1-1 puntendeling uit Smitshoek terugkeerden.

 

En, dus moet weer alles uit de kast bij de mannen van Wubben, die vanavond ook nog voor de Rijnmond Cup tegen Smitshoek worden getest.

 

Het vertrouwen in een goede afloop van de competitie is sinds afgelopen zaterdag gegroeid. Duidelijk werd dat met een voorbeeldige inzet resultaat te behalen valt. Daarvoor hopen de spelers ook op massale ondersteuning op het sportpark aan de Olympiaweg in de Maasstad. Met nog drie ontmoetingen voor de boeg moet een eenheid verschijnen om de punten te pakken. U reist niet voor niets mee want net zoals tegen Ter Leede zal een bezoekje aan de wedstrijd Feyenoord tegen Spijkenisse meer dan de moeite waard zijn. Tot zaterdag en laat horen dat u er bent.

 

 

Piet van Dijk