· 

Mark Potkamp terug bij vv Brielle

Mark Potkamp keert na een afwezigheid van twee jaar weer terug bij VV Brielle als keeperstrainer/-coördinator. Mark neemt de coördinatie op zich van de jeugdkeepers en de keeperstrainers van de jeugd. Mark stelt zich even voor: "Vanaf de jeugd tot aan de senioren ben ik altijd keeper geweest bij VV Hellevoetsluis, waar ik zelfs nog in het eerste elftal van de zaterdag en ook nog een seizoen bij het eerste van de zondag heb gekeept. Na mijn actieve loopbaan als keeper heb ik de opleiding voor keeperstrainer gevolgd bij Frans Hoek.

Vervolgens ben ik 7 jaar keeperstrainer van de jeugdselectie geweest bij Nieuwenhoorn om daarna over te stappen naar WRW. Toen VV Brielle gestart werd, ben ik daar aan de slag gegaan als keeperstrainer van de diverse selecties. Tevens heb ik met Arjan Witte samen het eerste vrouwenelftal van VV Brielle getraind. Dat was een leuke en mooie tijd en elk seizoen hebben we via de nacompetitie geprobeerd om te promoveren naar de eerste klasse. Helaas lukte dat net niet.

Nu na twee jaar assistent-trainer en keeperstrainer bij VV Vierpolders te zijn geweest, kom ik terug bij VV Brielle om de functie van coördinator van de jeugdkeeperstrainingen te vervullen. Mijn doel is om samen met de trainers en keeperstrainers Deshney Hoornweg en Nigel Keehnen de jeugdkeepers op een hoger en stabieler niveau te krijgen. Met sportieve groet, Mark."