· 

Ereplaats Daan Hoole; Daan van Sintmaartensdijk bereikt de finish niet.

Jonas Castrique (Wallonie Bruxelles) heeft in Goes de GP Arjaan de Schipper gewonnen (wedstrijd U23 jaar). Cedric Beullens (EFC) werd in de eindsprint van de kopgroep 2e en Maarten Kooistra 3e (SEG Racing Academy).

 

Zuidlander Daan Hoole maakte deel uit van de kopgroep die vooruit bleef. Vlak voor de finish ging Daan nog even solo op weg naar de overwinning. Hij werd echter door zijn medekoplopers weer gegrepen. Er restte een mooie ereplaats voor Daan: 6e. Een prima resultaat natuurlijk.

 

Luuc Bugter heeft de PWZ Zuidenveldtour gewonnen. De renner van BEAT Cycling Club reed solo naar de winst in deze UCI 1.2-wedstrijd.

 

Bugters aanval volgde op solo's van René Hooghiemster en Adne Koster van Alecto Cycling Team, maar de Arnhemmer hield wel stand. Achter de snelle Bas van der Kooij van MonkeyTown, die tweede werd, werd Yves Coolen namens Beat nog derde. Daan van Sintmaartensdijk bereikte niet de finish.