· 

Sporten kost geld! Zeker topsport.

Topsport en Recreatiesport kost geld. Soms veel geld. Daarom zijn verenigingen of individuele sporters regelmatig op zoek naar extra inkomsten. Door Sponsorwerving, Bordreclame of Fundraising.

 

Een greep met wat de laatste weken langs kwam...

 

 

 


Rolstoeltennisster Donna Jansen:

Donna Jansen is een rolstoeltennistalent dat zich wil plaatsen voor de Paralympische Spelen van Tokyo (2020). Hiervoor moet ze professioneel begeleid worden en deelnemen aan internationale toernooien. Ze is goed op weg maar naarstig op zoek naar begunstigers die het haar mogelijk maken in de najaar en komend voorjaar deel te nemen aan internationale toernooien. voor informatie, klik hier.

Recent ontving Donna een donatie van 500 euro in ruil voor een rolstoeltennisclinic van Hitachi Capital Mobility Netherlands b.v.


Ik ben Ansh Jakhari (10 jaar) en heb mij bij de Nederlandse Jeugdschaakkampioenschappen geplaatst voor een internationaal jeugdkampioenschap. Ik mag nu deelnemen aan de Wereld Jeugdkampioenschappen Schaken. Deze worden gehouden van 20 augustus tot en met 2 september in Weifang (China). Aangezien de schaakbond niet over de middelen beschikt om alle reis- en verblijfkosten voor het WK te vergoeden wordt er van de deelnemers en begeleider een hoge eigen bijdrage gevraagd. Ook de trainingen en toernooien in de voorbereiding op het WK brengen kosten met zich mee. Met deze crowdfund-actie hoop ik in de kosten voor mijn voorbereiding en de kosten van het WK te kunnen voorzien. Klik hier voor meer.


Koninklijke Voetbalvereniging Hellevoetsluis:

 

Voorzitter Edwin Boogaard blikt terug op de Verenigings Facebookpagina op de Jubileumactiviteiten en dankt nogmaals allen die dit mogelijk gemaakt hebben: "Nog één keer terugblikken en wat mensen bedanken. Wat begon met het in werking stellen van een terugtelklok, waarmee officieel de feestweek werd afgetrapt, werd gevolgd door kinderactiviteiten op woensdag, de receptie op donderdag, het ondernemersontbijt op vrijdagochtend, de jubileumwedstrijd tegen oud-Feyenoord op vrijdagavond en afgesloten met een fantastische feestavond op zaterdagavond! Uiteraard bedanken wij de jubileumcommissie en alle vrijwilligers, maar ook de sponsoren die een bijdrage hebben geleverd. Daarom vanaf deze plaats een hartelijk dank je wel aan ING, Gaaf Verhuur, Dr. Wooow, Xtra Materieel, Barendrecht-Elektra, Inbev, Earth Water, Bon Bon Partyservice, ECT, Van den Ban Autobanden, Lindeloof, Bakker Bouw, Partners in Finance, VHC Kreko Hellevoetsluis, Farm Frites en Coca-Cola. Mede door jullie is de viering van het 100-jarig bestaan een ongekend feest geworden!"


Team De Kooistee ontving mooie donatie van Exxon Mobil en is daar erg blij mee! Maar liefst 500 euro.


Bij SC Botlek is de eerste deursponsor een feit. De sponsorcommissie kreeg eerder dit jaar het idee om voor ondernemers nieuwe mogelijkheden te creëren om hun binding met (of ondersteuning van) SC Botlek zichtbaar te maken. Voor onze vereniging een kans op inkomsten en sponsorwerving en voor sponsors een unieke en originele kans om zichtbaarheid te vergroten. Na overleg over het ontwerp was de eerste betrokken ondernemer (en lid) snel gevonden om kleedkamer 9 om te dopen in de Klussenier Henk Kraak kleedkamer. We bedanken Henk Kraak nadrukkelijk hiervoor!


Zondag 19 mei 209, tijdens de organisatie van Rondje Voorne en de Spectades Games, maakt Voorne Atletiek voor het eerst gebruik van een nieuwe microfooninstallatie.

Omdat de aanschaf van de microfooninstallatie broodnodig was, maar met eigen middelen niet gerealiseerd kon worden, ontving Voorne Atletiek een aanzienlijke donatie van het Deltaport Donatiefonds. Het DeltaPORT Donatiefonds is een 'goede doelenfonds' van het Rotterdamse havenbedrijfsleven en verstrekt geldelijke bijdragen aan instellingen zonder winstoogmerk welke actief zijn op het gebied van cultuur, welzijn, sport en recreatie in de directe omgeving van het Rotterdamse haven- en industriegebied. Omdat het bedrag niet geheel toereikend was, sprong de Vierpolderse potrozenkweker Leo van der Harg bij.

 

De microfooninstallatie is niet alleen belangrijk tijdens evenementen bij Voorne Atletiek, maar komt ook de veiligheid op en rond de accommodatie ten goede. Voorne Atletiek is dan ook heel blij met deze nieuwe aanschaf!


Nieuwe bordsponsor voor OHVV
** Ten Hoeve technical support ** 
Onderhoud, reparatie, las en constructiewerk.


Zelfs een vrijwilligersplatform als Sport op Voorne Putten vraagt steun met een vrijwillige bijdrage. Sport op Voorne Putten verzorgt alle inns en outs van de Voorne Putten en Rozenburg sportwereld. Met medewerking van veel verenigingen die op hun Facebookpagina, Twitterpagina en website berichten publiceren en delen. Ook vinden steeds meer verenigingen Sport op Voorne Putten via ons mailadres sportopvoorneputten@gmail.com en overhandigen dan nieuwsberichten.

Sport op Voorne Putten groeit! De website wordt steeds beter bezocht. Maar de groei zit hem voorlopig vooral in het bezoek van onze Facebookpagina https://www.facebook.com/Sport.op.Voorne.Putten/.

We hebben bijna duizend (1.000) vaste volgers, het aantal bereikte personen en betrokkenheidsreacties nemen maandelijks toe.

Sport op Voorne Putten is ambitieus. Bestaat alleen uit vrijwilligers die tot op heden gemaakte onkosten uit eigen zak betalen. De sponsorwerving heeft minimaal resultaat opgeleverd. Omdat we de doelstellingen uit het Plan van Aanpak 3.0 willen realiseren zijn wij op zoek naar mensen die net als ons de sport een warm hart toedragen. Wellicht dat u ons met uw (kleine) bijdrage wilt steunen. Dat kan door een bedrag op onze rekening te storten. Wij zijn u daar bij voorbaat zeer erkentelijk voor. Ons rekeningnummer is: NL19 KNAB 0257 4881 97 t.n.v. M. v/d Nieuwendijk Hellevoetsluis. Elke bijdrage is welkom! Wilt u ons steunen! Graag, en bedankt!