· 

Brielle levert wanprestatie tegen Die Haghe

Zondag ging het qua stand nergens meer om in de competitie. VV Brielle kon vrijuit spelen tegen Die Haghe, dat nog wel in de gevarenzone kon komen als het verloor van Brielle. Het verslag van vv Brielle.

 

Dit seizoen zijn thuis echter weinig aansprekende resultaten behaald en daarom verwachten de toeschouwers en sponsoren vandaag een geïnspireerd Brielle. Dit pakte even wat anders uit. Brielle gaf de moed op bij een 1-3 achterstand en verloor met 1-5 van Die Haghe.

 

Opstelling: Deshney Hoornweg (1), Marvin Godschalk (2), Lonny Mendes Fernandes (3), Marcel van den Berg (4), Marco de Borst (5), Luke Corver (6), Jeffrey Duijnstee (7), Victor de Blok (8), Mike van Dommelen (9), Lex van Dommelen (10)en Stevie Soares (11).

Op de reservebank namen Niels Bekker (12), Claudio Santos Silva (14), Elwin Spoel (15), Gino Stolk (16) en Nigel Keehnen (21) plaats. Geblesseerd: Mitchell Lieshout en Colin Schoors. Afwezig: Brian Smits.

 

De eerste kans is voor Brielle speler Marvin Godschalk, die de bal naast het doel schiet, nadat Jeffrey Duijnstee de bal perfect had meegegeven. Een hard schot van Jeffrey Duijnstee wordt net aangeraakt door een Brielle speler en de bal gaat naast. Niet adequaat reageren langs de zijlijn en een fluitje van het andere veld veroorzaken even wat verwarring. Die Haghe is beter bij de les dan Brielle en scoort de 0-1. Na een actie van Jeffrey Duijnstee schiet Mike van Dommelen de bal in het net, maar het doelpunt wordt na vlaggen van de assistent-scheidsrechter afgekeurd. Zeer twijfelachtig... Na een overtreding op Jeffrey Duijnstee pikt Stevie Soares de bal op, maar geen doelpunt. Een kopbal van Jeffrey Duijnstee gaat over het doel en kopbal van Mike van Dommelen, na een puike voorzet van Marco de Borst, is voor de doelman. Uit een voorzet van Jeffrey Duijnstee kopt de goed voor zijn man komende Mike van Dommelen naast het doel. Een vrije trap van Lex van Dommelen komt aan bij Marcel van den Berg, die over het doel schiet. Stevie Soares zet de bal voor op de geheel vrijstaande Lex van Dommelen, maar helaas raakt Lex de bal niet goed en gaat ook deze kans verloren. Dan, na al die kansen voor Brielle, is het ineens een chaos achterin bij Brielle. Spelers komen steeds te laat en Deshney Hoornweg gooit zich een paar keer voor de bal. Bij Deshneys laatste redding komt de bal precies voor de voeten van een speler van Die Haghe en die scoort van dichtbij de 0-2.

 

Na rust veert Brielle op. Aanvoerder Lex van Dommelen neemt de toegekende vrije trap goed en Jeffrey Duijnstee zet zijn schoen tegen de bal en de 1-2 vliegt in het net. Even lijkt Brielle kansen te ruiken tegen de Hagenaars, maar dan volgt de mokerslag. Deshney Hoornweg zit mis en Brielle staat op een 1-3 achterstand. Niels Bekker komt voor Jeffrey Duijnstee in het veld. Opnieuw verdedigt Brielle niet goed en het energiekere Die Haghe schiet opnieuw raak (1-4). Victor de Blok wordt vervangen door Gino Stolk. Een goed schot van Stevie Soares wordt nog net aangeraakt en de bal gaat naast het doel. Een mooie uithaal van Mike van Dommelen gaat naast en pech weer geen goal. Nog erger is dat Mike zich bij deze actie ernstig blesseert en het veld moet verlaten. Elwin Spoel komt hem vervangen. Na een redding van Deshney Hoornweg loopt een speler van Die Haghe nog Marcel van den Berg van zijn sokken en maakt vervolgens de 1-5. Verder gebeurt er weinig meer en zo druipen de spelers met staf, maar ook de toeschouwers en sponsors van Brielle teleurgesteld af.

 

 

Aanstaande zaterdag speelt Brielle de laatste wedstrijd van deze zo teleurstellend verlopen competitie. Het speelt uit tegen RVVH dat moet winnen en dan nog mag hopen dat het geen nacompetitie hoeft te spelen voor behoud van de eerste klasse. De wedstrijd RVVH – VV Brielle begint om 14.30 uur.