· 

Dames BV Voorne mogelijk toch nog kampioen

Begin april leken de dames van BV Voorne de kans op een kampioenschap te hebben vergooid door in een spannende wedstrijd te verliezen van concurrent Klipperstars. Echter op dat moment, moesten de dames uit Nieuw Lekkerland nog 5 wedstrijden inhalen en was er voor de Brielse dames nog een kleine kans om de titel alsnog te behalen.

 

In de weken erna won Klipperstars de wedstrijden, maar vorig weekend werden zij na 2 verlengingen toch verslagen door de kampioen van vorig jaar Rowic uit Dordrecht. Door dit resultaat kan er mogelijk nog een beslissingswedstrijd nodig zijn om te bepalen wie de nummer 1 wordt. Hiervoor zal de ploeg uit Nieuw Lekkerland haar laatste competitiewedstrijd moeten winnen tegen de Hurricanes uit Spijkenisse.

 

 

De Briellenaren hebben de kansen dus weer in eigen hand. Wanneer streekgenoot Hurricanes aanstaande zaterdag 25 mei om 14.00 uur thuis wint van Klipperstars, is Voorne kampioen. Wanneer dit niet lukt, zal de NBB alsnog een beslissingswedstrijd inplannen tussen Voorne en de Klipperstars. Spannende tijden dus voor de dames van BV Voorne en zij trainen dan ook fanatiek door in afwachting van wat komend weekend gaat gebeuren.