· 

Laatste thuiswedstrijden Brielse Badmintonclub

De laatste thuiswedstrijden van het seizoen. Hierbij ons verslag.

 

 

Team 1 ontving Maasdam en daar hadden ze een te zware klus aan. Maar spannende partijen waren het wel van Mika, Jari, Jennifer en Jozanne. Alleen trokken ze steeds aan het kortste eind, op de driesetter van Jari na, hij redde de eer. Een 1-7 verlies dus.


Team 2 had DEO uit Nootdorp op bezoek. Dat is de koploper maar daar hadden we geen boodschap aan. Koen en Risto begonnen met de herendubbel in drie sets te winnen. Linda en Benjamin verloren hun dubbel in de derde set en wat we daarna ook probeerden, er volgden ook nog twee driesetters, gewonnen werd er niets meer. Helaas ook hier was de uitslag 1-7.


Bij team 3 kwam Gouweslag uit Gouda langs. Een ploeg met sterke dames. Onze damesdubbel van de zusjes Elise en Amelie ging dan ook verloren maar daar bleef het bij. Robin en Sophie wonnen alles al moest Sophie wel alles uit de kast halen (een derde set) om van de sterke Goudse eerste dame te winnen. Met deze 7-1 uitslag kan dit team de eerste plaats niet meer ontgaan, hooguit kan het team van Pijnacker nog langszij komen. Of dat kan hangt van hun resultaat van vandaag af (ze moeten alle resterende wedstrijden met 8-0 winnen) en dan moeten wij de komende twee uitwedstrijden ook nog met 8-0 verliezen.

We kunnen dus de champagne alvast koud gaan zetten.