· 

SPIVO Transfernieuws.

De Spivo selectie is bijna compleet, door de komst van libero Charlotte de Graaf. De 25-jarige kwam een aantal weken geleden in contact met Spivo en na een paar proeftrainingen was het voor beide partijen helder: Charlotte is onze nieuwe libero! Ze komt over van VCN waar ze maar liefst 16 jaar speelde. Ze kwam in Capelle a/d IJssel de laatste jaren voor verschillende damesteams uit. Afgelopen seizoen promoveerde ze met haar team naar de 3e divisie en fungeerde ze ook meermaals als libero in de 1e divisie. Met haar enorme drive, snelheid en goede technische basis zal ze de Spivo-defensie met succes gaan leiden.

De reislustige Charlotte werkt als juf op een basisschool in Rotterdam-Zuid. Vanaf deze week maakt ze vast deel uit van ons team en als u benieuwd bent om haar aan het werk te zien, dan heeft u geluk. Aanstaande donderdag oefenen we namelijk tegen Kraftwell Symmachia Roosendaal D1 in Den Oert (20.00 uur).

Welkom Charlotte!

Met elf speelsters is de selectie nagenoeg rond. We hebben nog ruimte voor één extra passerloper!