· 

Uitslagen 18 mei 2019 bij GHVV'13.

Veel doelpunten; heel veel doelpunten zijn er gevallen in de wedstrijden waar onze trots aanwezig waren op de velden. Maar.... we trokken meestal aan het kortste eind. Op 3 wedstrijden na. Een mindere dag dus voor onze club maar dat hoort er nu eenmaal bij zal ik maar zeggen. 


Trots zijn we op onze junioren die meedoen met het vlaggenschip. Mooi gedaan mannen en een dikke pluim voor Jesse Rozema, Jeroen Breestraat, Marco de Wilde en Dennis Swiers. Wie de jeugd heeft .....

 

GHVV'13 1 - 's-Gravendeel 1 1 - 2 
In een boeiend duel trokken we aan het kortste eind van het touwtje maar er was weer strijdt en passief en de wil om te winnen. Dat dat niet gelukt is is natuurlijk jammer maar wel iets om op door te gaan. De eretreffer kwam op naam van Jeroen Breestraat.

 

GHVV'13 2 - Jonge Spartaan 2 0 - 3 
De druk is er wel af en dat was te merken op het veld, in een fantasie opstelling werd er met 0 - 3 verloren van de Jonge Spartaan. In deze opstelling werden er nog genoeg kansen gecreëerd om minimaal een gelijkspelletje er uit te halen maar de scherpte ontbrak een beetje. Volgende week de afsluiter in Dirksland tegen DVV'09.

 

Rhoon 5 - GHVV'13 4 4 - 3 
In een gelijk opgaande wedstrijd werd er in de laatste minuut toch nog verloren tegen Rhoon.
Een onverdiende nederlaag want deze wedstrijd had eigenlijk op een 3 - 3 moeten eindigen.

 

GHVV'13 5 - NTVV 2 3 - 4 
Het is het 5e elftal net niet gelukt om NTVV punten af te snoepen. In en heerlijke wedstrijd kwam NTVV elke keer op voorsprong maar telkens weer kwamen onze mannen weer op gelijke hoogte. De winst heeft er zeker in gezeten maar de pingel op 3 - 3 werd niet benut. En dan gaan die vervelende voetbalwetten weer inwerking treden.

 

CWO 5 - GHVV'13 6 2 - 3 
In deze heerlijke pot voetbal kwam ons 6e elftal boven drijven als winnaar. CWO moest winnen om in de race te blijven voor het kampioenschap maar daar staken onze mannen een stokje voor met een over mijn lijk mentaliteit en pakte de 3 punten mee uit Vlaardingen.

 

Rockanje 4 - GHVV'13 7 8 - 3 
Doelpunten vielen er wel in Rockanje in deze derby maar zo als jullie zien niet echt in het voordeel van onze mannen van 7. Rockanje was in deze pot voetbal slagvaardiger en liep als winnaar van het veld.

 

GHVV'13 JO17 - 1 - Binnenmaas JO17 - 2 5 - 1 
Een zeer verdiende overwinning van de boys van de JO17 - 1. Een mooie 5 - 1 overwinning op Binnenmaas en weg lopen van de onderste plaatsten van de ranglijst. 

Volgende week de laatste uit tegen OVV, een lastige, maar ook te doen mannen.

 

GHVV'13 JO17 - 2 - Simonshaven JO17 - 1G 4 - 5 
Beide ploegen vol op in de aanval waardoor er veel doelpunten vielen. De tijd was echter te kort om de gelijkmaker alsnog er in te leggen.

 

Overmaas MO17 - 1 - GHVV'13 MO17 - 1 3 - 2 
Met een paar afwezigen hebben de meiden weer een goede wedstrijd gespeeld. Dat er net geen punten werden gepakt was natuurlijk jammer.

 

GHVV'13 JO15 - 1 - OVV JO15 - 1 1 - 3 
Het leek wel of de fut er uit was bij de mannen. OVV was duidelijk beter in deze wedstrijd en ging dan ook met een 0 - 1 rusten. Even leek het vuur terug te komen bij onze mannen, direct na de rust 1 - 1. Daarna nam OVV de regie weer in handen en wonnen verdiend.

 

GHVV'13 JO13 - 1G - Vlotbrug JO13 - 1 1 - 11 
Het is duidelijke taal met zo'n uitslag. Vlotbrug kwam, zag en overwon. De Hellevoetse ploeg zit in de race voor het kampioenschap en gingen er vol voor. De onzen liet het maar gebeuren. Jammer maar volgende week laten zien dat het ook anders kan.

 

GHVV'13 JO10 - 1G - VFC JO10 - 3 11 - 3 
Wat een fantastische competitie maken die jongens en meiden van de JO10 - 1 er van. Even een klein dipje maar ze pakten het weer snel op. Ook VFC keek er naar en moest het onderspit delven tegen deze gemotiveerde groep. Klasse gedaan jongens en meiden.

 

GHVV'13 JO10 - 2G - NSVV JO10 - 2 1 - 8 
Onze kanjers van de JO10 - 2 konden de leeftijdgenoten uit Numansdorp niet bijhouden Qua scoren.

 

VFC JO9 - 5 - GHVV'13 JO9 - 1G 6 - 5 
Ook tegen VFC werd er weer prima gevoetbald en is het sneu dat er verloren werd . Een punt had zeker verdiend geweest.

 

GHVV'13 JO9 - 2G - Zuidland JO9 - 3 1 - 10 
In dit wedstrijdje was het wel duidelijk. Je kan nog zo je best doen maar Zuidland was gewon weg te sterk.

 

GHVV'13 JO8 - 1G - Meeuwenplaat JO8 - 1 7 - 10 
In deze knotsgekke wedstrijd werd er veel nee heel veel gescoord. Ouders, opa's en oma's stonden met trots te kijken hoe hun ( klein) kinderen de beste wedstrijd op de mat legde. Dat er verloren werd, werd op de koop toe genomen. Grote klasse hoor heel goed gespeeld.

 

Fijne dag iedereen!!!