· 

Het wordt een spannend Voetbalweekend

Vooruitlopend op de zeer uitgebreide voorbeschouwing die u van ons gewend bent (iedere zaterdag om 10.00 uur) al even een kleine voorbeschouwing op aanstaande zaterdag. 

De VV Spijkenisse speelt in de Hoofdklasse A uit tegen VV Capelle. Capelle is in bloedvorm en wist de afgelopen weken vier keer te winnen, waaronder de uitwedstrijd bij toen nog koploper Volendam. De strijd onderin is bloedstollend spannend en Spijkenisse kan nog zomaar nacompetitie ontlopen. Achilles Veen (39) Smitshoek (38) Capelle (38) AVV Swift (36) Spijkenisse (36) strijden allemaal om de felbegeerde veilige plaatsen. Smitshoek speelt tegen Achilles Veen, AVV Swift tegen DFS. Fingers Crossed voor een goed uitslag dus. VV Zuidland is de laatste weken in opmars in de Tweede Klasse D en verdient complimenten voor de strijdvaardigheid. Door de ruime overwinning van afgelopen zaterdag hebben de mannen van Aad Andriessen nog kans om zich te handhaven en hierom is winst bij het gevaarlijk sterke Spirit belangrijk. "Concurrenten" CWO en Alexandria'66 spelen tegen respectievelijk Strijen en kampioen Neptunus Schiebroek. Een volle spelersbus en een volle supportersbus, reizen namens VV Rockanje af naar Ouddorp om een eventuele periodetitel te pakken in de Vierde Klasse H. De mannen in het Oranje Zwart kennen een prima tweede seizoenshelft en trainer Harry Rusken zal graag zijn hand willen leggen op de Derde Periodetitel. En in de Vierde klasse G de wedstrijd tussen BZC/Zuiderpark en Hekelingen voor het thuis team wedstrijd om het kampioenschap voor de bezoekers de wedstrijd de Tweede Periodetitel.

 

Als gezegd een uitgebreide voorbeschouwing op het amateurvoetbal (mannen en vrouwen) op zaterdag om 10.00 uur via onze mediakanalen. De uitslagen ook razendsnel op www.sportopvoorneputten.nl