· 

1e GO Triathlon Brouwersdam

GO Triathlon begon 2 jaar geleden met een triathlon op Herkingen. Na het succes hiervan droomden zij ook van een editie op en rond de Brouwersdam. Deze droom komt morgen uit en het enthousiasme is ongekend!

 

1250 deelnemers staan morgen aan de start van deze eerste editie. Deze bevat naast de klassieke 1/4 en 1/8ste afstand ook een unieke: DeGO Triathlon: Brouwersdam / Brouwersdam90 --> 1000 meter zwemmen, 79 kilometer fietsen en 10 kilometer lopen. Bij elkaar 90 kilometer sporten voor de deelnemers.

TVS90 zou TVS90 niet zijn als we niet in grote getale komen opdagen bij een evenement als dit. Net als altijd bij Triathlon Hoeksche Waard staan we ook hier met bijna 50 man en vrouw aan de start. 5 op de kwart, 15 op de achtste en 29 personen op de grootste afstand! 
Het weerbericht is goed. Er is druk geoefend. We zijn er klaar voor. Kom aanmoedigen want het word een topdag. Brouwersdam kleurt oranje morgen!