· 

Voetbal zaterdagcompetitie.

VV Spijkenisse naar nacompetitie

Door een 1-1 gelijkspel in en tegen Capelle, moet de ploeg van Peter Wubben nog vol aan de bak in de nacompetitie. De wedstrijd was angstig van beide kanten en lang heel erg spannend. Capelle kwam op 1-0 en Kees Pier Tol wist de ploeg uit Spijkenisse op een gelijke stand te brengen. De directe concurrentie wist punten te pakken waardoor de Groen Witten zijn veroordeeld tot de nacompetitie.

 

VV Nieuwenhoorn herpakt zich knap na debacle van vorige week. Een prima overwinning op Vitesse Delft. De mannen van Ron van den Berg lijken alsnog klaar voor de nacompetitie die volgende week begint met een wedstrijd op eigen terrein. 

 

Mooie dag voor de teams uit Voorne Putten in 4H. vv Zwartewaal, FC Vlotbrug winnen, vv Rockanje pakt laatste kans op de nacompetitie. Het werd in de laatste minuut 1-1 in Ouddorp tegen WFB.

 

De nacompetitie staat op het programma welke clubs doen er mee uit onze regio?

 

Hoofdklasse/1e klasse:

Spijkenisse HA

 

1e klasse B/2e klasse C en D

Nieuwenhoorn 2D

 

2e klasse D/3e klasse C en D

Zuidland - 2D

Rozenburg - 3D

 

3e klasse D/4e klasse G en H

Botlek - 3D

Rockanje - 4H

SCO '63 - 4G