· 

HCS Manegeteam van de Dag bij Halve Finale Dressuur M&R

Op zondag 26 mei 2019 werden te Achterveld op de Manege "De Mallejan" de Halve Finale dressuur verreden van de M&R. De HCS-ruiters wonnen met elkaar de grote beker voor het beste Manegeteam van deze dag. Van niveau 1 zijn beide deelnemers door naar de finale. Dit zijn achtereenvolgens: in Niveau 1 is Elisa Groenendijk geeindigd als 2e en Marit Schenk geeindigd als 1e; van niveau 2 werd Anniek Bakker eerste en die gaat uitaard ook over naar de finale; van niveau 4 gaan beide deelneemsters over met allebeid dezelfde punten: Benthe Krens en Britt de Groot; van de 18-plussers is Mera Bakker als tweede geeindigd en gaat ook door naar de finale; Sanne Tuitman is reserve. Wat een score, maar liefst 6 door naar de finale en 1 reserve!! Gefeliciteerd allemaal!!