· 

Podiumplaatsen voor Sandra Vermeulen, Cathy Vogel en Arjen Teijn (TVS90) bij 1e GO Triathlon Brouwersdam

Een mooi evenement! Met veel kwallen tijdens het zwemmen (ze doen niks hoor!). “De kus” in de wisselzone. Weinig wind tijdens het fietsen. Zwaaien naar papa. Veel support op het parcours. TVS-succes door 3 podiumplekken van Sandra Vermeulen(1e) en Cathy de Vogel (3e) op de 8ste afstand bij de dames. En die van Arjen Teijnnummer 1 bij de mannen in zijn categorie! Alle drie verbaasden ze zichzelf. Één maakte zelfs, bij het besef van podium, sprongen waar een kangoeroe jaloers op zou zijn. Trots namen zij de mooie prijzen (snijplank!) van de organisatie in ontvangst. En wij zijn trots dat ze lid zijn van ons cluppie.

 

Een heleboel persoonlijke successen. Maar ook geplande als ongeplande DNF’s. Door de regen tijdens de start een hoop lekke banden. Maar ook valpartijen met fysieke schade. Cris Rosmolen werd van het parcours gereden en landde met een looping op haar hoofd. Algeheel gekneusd en beurs begon zij deze zondag. Henk Verhoek heeft kennisgemaakt met de wielrennersblessure der wielrennersblessures:  een gebroken sleutelbeen. En wordt hier maandag aan geopereerd. Annaliese Kok stapte mis tijdens het lopen en nam een hap van het onverharde parcours, wat resulteerde in een paar hechtingen en een gipsarm. Beterschap namens ons allemaal.

 

Ter afsluiting nog wat hoogtepuntfoto’s en een uitslagenlijst. Het was al met al een mooie eerste editie van dit evenement. Complimenten aan de organisatie en vrijwilligers en tot volgend jaar!