· 

Tenniscompetitie Overzicht LTV De Hartel

De tenniscompetitie nadert haar einde. Nog één speelweekend te gaan. Hoe doen de eerste teams van onze regionale clubs het in de competitie?

 

Dinsdagcompetitie

 

LTV De Hartel Dames Dubbel 45+ spelen in de 3e klasse afdeling 6 en zullen daarin eindigen als 6e en voorlaatste, omdat zij reeds uitgespeeld zijn in deze klasse met 7 teams

 

Vrijdagcompetitie

 

De Hartel Dames dubbel 1 17+ spelen in de hoofdklasse afd 8. Ze staan op plaats 3 in deze klasse, maar kunnen afhankelijk van de nog onbekende uitslag tussen Keenenburg(Schipluiden) en Ouddorp 1 4e staan. Kunnen zij op de laatste speeldag Koploper Leeuwenbergh 1 van het kampioenschap houden?

 

De Hartel Gemengd dubbel 17+ staat 7e en voorlaatste in de 3e klasse afd 21. Kunnen zij de laatste speeldag tegen Zuidland 5. rode lantaarndrager Bernisse 1 voorblijven of stiekem zelfs nog een plekje stijgen omdat nummer 6 Stellendam 3 nog tegen E'68 3 speelt dat nog strijdt om t kampioenschap?

 

De Hartel Heren dubbel 17+ spelen in de hoofdklasse afd 2. Ze staan 6e maar kunnen als ze vrijdag winnen in en tegen Nieuwerkerk nog een plek stijgen 

 

Zaterdagcompetitie

 

De Hartel Dames 17+ 1  is 2e in de 1e klasse afd 7. Ze hebben 5 overwinningen en 1 gelijk spel gehaald. Zaterdag spelen ze uit tegen koploper Schiedam noord. Die hebben tot nu toe alle 6 hun wedstrijden gewonnen en hebben nog 1 winstpartij nodig om de titel veilig te stellen. Kan de Hartel dat op deze laatste speeldag voorkomen en zichzelf nog tot kampioen kronen?

 

De Hartel Heren 17+ speelt in de 2e klasse afd 4 en is ondanks een nederlaag op speeldag 1 daarin al kampioen geworden. Captain Marcel Grootveld leidde zijn team bekwaam naar deze titel. Na de nederlaag tegen Aeolus Oledo werd er 3 x met 5-0 gewonnen. en 2 keer met 4-1. Deze laatste speeldag spelen ze nog teegen Menheerse 1, die samen met De Kooistee 1 op de gedeelde 2e plaats staan. De Kooistee speelt deze laatste speeldag tegen Aeolus, die slechts 1 punt achterstand op de nrs 2 hebben. Bob de Jong bleef voor de Hartel in al zijn 10 gespeelde partijen ongeslagen

 

De Hartel Heren Dubbel 17+  staat in de 3e klasse afd 31 op de gedeelde 5e plaats met Zalmplaat en de Dalle 1, allen met 8 winstpartijen. De laatste wedstrijd spelen ze nog tegen de nummer 2 Deuce Again, die ze van de titel moeten proberen af te houden

 

De Hartel Heren 35+ staan voorlaatste in de 3e klasse afd 6. Dit weekend spelen ze nog tegen De Dalle 1, Kunnen ze met een overwinning LTC Spijkenisse 1 nog passeren op de ranglijst?

 

De Hartel Gemengd 1 17+ spelen in de 3e klasse afd 83. Ze staan daarin, na dit weekend te hebben verloren van Westvoorne 1, op de 2e plaats en spelen dit weekend met 3 punten achterstand thuis tegen koploper Hoogvliet 2. Kunnen ze die met een zege nog van de titel afhouden?

 

De Hartel Gemengd Dubbel 17+ speelt in de 4e klasse afd 10. Ze staan 3e en spelen de laatste speeldag nog tegen d'Oudelande 3, dat 1 punt meer heeft. en dat met De Drie Heugels 2 strijd om de titel. Kan de Hartel de beslissende factor zijn?

 

Zondagcompetitie

 

De Hartel gemengd Zondag 1 17+ speelt in de 7e klasse afd 12.  Ze staan 3e  met 32 punten, en staan daarmee 1 punt voor op Capelle 2, Zondag spelen zij tegen Koploper Aeolus Oledo 2, die 5 punten voorsprong hebben en die de titel moeten zien veilig te stellen. Nummer 2 in deze klasse is Rhoon 2 dat op 1 punt achterstand staat en het zondag opneemt tegen de nr 7 De Hoek 3. Wat kan dit Hartel team op deze laatste spannende speeldag nog behalen?

Reactie schrijven

Commentaren: 0