Tenniscompetitieoverzicht TV United Service

De tenniscompetitie nadert haar einde. Nog één speelweekend te gaan. Hoe doen de eerste teams van onze regionale clubs het in de competitie?

 

Uiteraard ligt de focus bij United service vooral op het weekend na de competitie als het 125 jarig jubileum wordt gevierd met diverse activiteiten, maar ook hiervan mag het overzicht niet ontbreken

 

Dinsdagcompetitie

 

 

Dames dubbel 45+1 spelen in de 1e klasse afd 10. Ze staan met 1 Overwinning en 5 nederlagen op de 7e en voorlaatste plaats, maar spelen nog tegen de nummer laatst Heer Jan 1, en zouden met een overwinning nog een plekje kunnen opschuiven naar boven ten koste van Holy waartegen ze hun eerder overwinning geboekt hadden

 

Vrijdagavondcompetitie

 

Dames dubbel 17+ 1 spelen in de 3e klasse afd 71. Ze delen de 2e plaats met 14 punten met Oostvoorne 2 en Menheerse 3, die deze laatste speeldag elkaar treffen. Kan United daarom in de uitwedstrijd met Westvoorne 3 wellicht profiteren en alleen de 2e plaats opeisen achter kampioen Kooistee 2?

 

Gemengd dubbel 17+ 1 speelt in de 1e klasse afd 8, Ze hebben hierin 2 overwinningen gepakt en 3 maal een nederlaag geleden. Totaal hebben zij 9 winstpartijen gehaald De stand in deze klasse laat echter zien dat de ploegen weinig schelen met elkaar, want de nummer laatst. Numansdorp heeft 1 nederlaag en 4 gelijke spelen en hebben er daardoor 8 winstpartijen Zij spelen de laatste speeldag tegen Koploper Vierpolders 2. United gaat zelf op bezoek bij Vierpolders 1, dat op de 4e plaats staat, maar nog een theoretische kans op de titel heeft want Vierpolders 2 heeft slechts 2 winstpartijen meer. Ook nummers 2 en 3 Menheerse en 't Slag hebben met 11 winstpartijen nog kans op de titel bij een nederlaag van Vierpolders 2, maar die treffen elkaar op deze spannende laatste speeldag. waarin de hele stand nog op zn kop kan gaan

 

Heren dubbel 17+ 1 speelt in de 3e klasse afd 9. De Uitslag van hun wedstrijd in en tegen Oostvoorne 2 is nog steeds niet verwerkt in de stand??, Ze staan daardoor nu 7e en spelen nog uit tegen Spijkenisse 3. dat op woensdag eerst nog moet inhalen tegen datzelfde Oostvoorne. Oostvoorne lijkt hierdoor zelfs, als zij de ontmoeting met United op hun eigen Kunstgras hebben gewonnen. vrijdag nog om t kampioenschap te kunnen spelen tegen Rozenburg 2, dat bij Puntverlies van Oostvoorne eerder al kampioen zou kunnen zijn.

  

Zaterdagcompetitie

 

Heren Zaterdag 17+ 1 speelt in de 4e Klasse afd. 10. Ze staan op plaats 3 en mogen in de laatste wedstrijd aantreden tegen de schier ongenaakbaar lijkende koploper Poortugaal 2 dat met 28 uit 6 aan kop gaat,en nog alle duels heeft gewonnen. E'68 2 staat er echter maar 3 puntjes achter en dat verschil ontstond in het onderlinge duel dat met 4-1 naar Poortugaal ging. Zij hopen natuurlijk op een stunt van de Hellevoetse mannen, die ook nog volop strijden om hun 3e plaats vast te houden want daar azen Rhoon 6 en Rozenburg 2 dat op bezoek gaat in Brielle ook nog op.

 

Heren dubbel 17+ 1 spelen in de 2e klasse afd 14. Zij gaan daarin met nog een thuiswedstrijd tegen Berkenrode 1 voor de boeg hoe dan ook als laatste eindigen want ze wisten pas 3 winstpartijen te boeken.

 

Heren 35+ 1 Speelt in de 1e klasse afd 1. Ze Staan op de 2e plaats achter Maasland 1, tegen wie ze op hemelvaartsdag nog thuis mogen spelen. Ze staan nu 5 winstpartijen achter door een Nederlaag in en tegen Verburgh, maar als ze deze thuiswedstrijd zouden weten te winnen mogen ze ook de laatste wedstrijd nog thuis tegen Segwaert 1, dus wellicht is er nog een kans op het kampioenschap voor de mannen van Captain Bert van der Burg, omdat Verburgh op de laatste speeldag Maasland nog ontvangt.

 

Gemengd 17 + 1 komt uit in de 2e klasse afd 46 en speelt hierin de laatste speeldag dus bij De Kooistee 1, Ze staan nu 3e maar kunnen nog met een schuin oog omhoog kijken omdat Westvoorne, dat slechts 1 punt meer heeft, tegen Poortugaal 1 speelt, die hun ongeslagen status zullen willen vasthouden en nog 1 winstpartij moet halen om de titel veilig  te stellen

 

Gemengd Dubbel 17+ 1 komen uit in de 3e klasse afd 32. Ze hebben daarin 2 keer gelijk gespeeld en 4 maal verloren. Daardoor staan ze nu 8e en laatste. Ze sluiten af bij de Dalle 1 die 6e staan met 9 winstpartijen. Westvoorne 2 en Smitshoek 2 gaan in deze klasse onderling uitmaken wie de titel opeist, waarbij Smitshoek 1 winstpartij voor staat.

Reactie schrijven

Commentaren: 0