Tenniscompetitieoverzicht TC West Voorne

De tenniscompetitie nadert haar einde. Nog één speelweekend te gaan. Hoe doen de eerste teams van onze regionale clubs het in de competitie?

  

Vrijdagavondcompetitie

 

Dames dubbel 17+ 1 spelen in de 2e klasse afd 9. Ze staan gedeeld 2e en spelen de laatste wedstrijd tegen Kampioen Plaswijck'62. 

 

 

Gemengd dubbel 17+ 1 speelt in de 2e klasse afd 30, Ze staan 4e en sluiten de competitie af tegen Menheerse 2

 

Heren dubbel 17+ 1 speelt in de 2e klasse afd 38. Ze staannog laatste maar eindigen de competitie tegen nummer voorlaatst de Kooistee en kunnen die wellicht nog passeren op de ranglijst

  

Zaterdagcompetitie

 

Heren 1 17+ (R) spelen in de 3e klasse afd 8. Ze staan gedeeld 3e achter E'68 en Zuidland. Ze delen de 3e plek met de Hartel 2. De laatste wedstrijd is uit bij Menheerse 2

 

 

Heren 35+ 1 spelen in de 3e klasse afd 6. Ze staan 4e en zijn door het oneven aantal in deze klasse al uitgespeeld

 

Gemengd 17 + 1 komt uit in de 2e klasse afd 46 en staan 2e Laatste wedstrijd spelen ze tegen Poortugaal dat nog 1 winstpartij nodig heeft voor t kampioenschap. Lukt t West Voorne om de 2e plek vast te houden of moeten ze deze bij een nederlaag afstaan aan United Service?

 

Gemengd Dubbel Zaterdag 17+ 1 speelt in de 2e klasse afd 18. Ze staan 5e maar kunnen met de laatste wedstrijd tegen Capelle 2 mogelijk nog een plek of 2 stijgen.

Reactie schrijven

Commentaren: 0