Tenniscompetitieoverzicht TV Vierpolders

De tenniscompetitie nadert haar einde. Nog één speelweekend te gaan. Hoe doen de eerste teams van onze regionale clubs het in de competitie?

  

Vrijdagavondcompetitie

 

Dames dubbel 17+ 1 Spelen in de 3e klasse afd 71 Ze staan laatste met 2 punten achterstand op Ouddorp 3 tegen wie ze de slotwedstrijd uit spelen. Kunnen ze het seizoen met een zege afsluiten?

 

Gemengd dubbel 17+ spelen in de 1e klasse afd 8. Ze staan 4e en sluiten af met de thuiswedstrijd tegen United Service 1, Kampioenschap in deze klasse zal vermoedelijk gaan naar Vierpolders 2, die met 2 punten voorsprong op nr 2 en 3, het slag en Menheerse, die tegen elkaar spelen, op bezoek gaan bij nr laatst Numansdorp 3. Grote kans dus op een feestje tijdens de competititieafsluiting bij Vierpolders.

 

 

Gemengd dubbel 17+ spelen in de 1e klasse afd 8. Ze staan 4e en sluiten af met de thuiswedstrijd tegen United Service 1, Kampioenschap in deze klasse zal vermoedelijk gaan naar Vierpolders 2, die met 2 punten voorsprong op nr 2 en 3, het slag en Menheerse, die tegen elkaar spelen, op bezoek gaan bij nr laatst Numansdorp 3. Grote kans dus op een feestje tijdens de competititieafsluiting bij Vierpolders.

 

Zaterdagcompetitie

 

Heren 17+ 1 spelen in de 3e klasse afd 8. Ze spelen de laatste wedstrijd uit tegen Zuidland 2, die met E'68 strijden om het kampioenschap. Vierpolders staat gedeeld 4e met Oostvoorne 2,

 

Gemengd 17+ 1 spelen in de 4e klasse afd 31. Ze staan op de 4e plaats en spelen de laatste speeldag tegen Oostvoorne 1, Ze kunnen wellicht echter nog omhoog kijken, want nr 3 staat maar 1 punt voor, Dat is Rebounce en die spelen nog tegen koploper Aeolus Oledo 10 die hun ongeslagen kampioensstatus zullen willen behouden. 

Reactie schrijven

Commentaren: 0