· 

Tenniscopmpetitieoverzicht LTV Zuidland

De tenniscompetitie nadert haar einde. Nog één speelweekend te gaan. Hoe doen de eerste teams van onze regionale clubs het in de competitie?

 

Heren Dubbel 50+ donderdagochtend (1e klasse).

 

Met nog één wedstrijd tegen koploper Capelle te gaan, maakt de nummer 2 van de tanglijst, LTV Zuidland, nog kans op het kampioenschap. Eén nederlaag en een keer een gelijkspel. Voor de rest overwinningen. Capelle speelde twee keer gelijk en won haar overige wedstrijden. We zijn benieuwd of de LTV Zuidland 

penningmeester bloemen beschikbaar moet gaan stellen aan dit team.

 

Heren 17+ Zaterdag (3e klasse).

 

Ook dit team bezet de 2e plaats van de ranglijst. Twee punten achterstand op BTV E'68 1. Zaterdag 1 juni de laatste thuiswedstrijd tegen Vierpolders 1. Een overwinning is waarschijnlijk niet toereikend voor het kampioenschap omdat de concurrent BTV E'68 tegen hekkensluiter Rozenburg 1 aantreedt.

 

Heren Zondag (7e klasse).

 

Een middenmootpositie voor dit team. Zondag 2 juni de laatste (thuis)wedstrijd tegen de nummer 2 Unilever TC 1.

 

Dames Dubbel Dinsdagochtend (2e klasse).

 

De Dames zijn een maat te klein in deze klasse. Slechts nederlagen tot nu toe. Eenmaal met 1-3, de overige wedstrijden met 0-4. Dinsdag 4 juni de laatste, uitgestelde (uit)wedstrijd tegen Stellendam 2.

 

Dames Dubbel Donderdagochtend (2e klasse).

 

Een plaats in de middenmoot voor dit damesteam. Donderdag 6 juni de laatste (uit)wedstrijd tegen koploper 'T Loo 3. Gaan de dames verrassen???

 

Dames Dubbel 17+ Vrijdagavond (3e klasse).

 

Dit team neemt een middenmootpositie in. Vrijdag 31 mei de laatste (thuis)wedstrijd tegen koploper De Dalle 2.

 

Gemengd Dubbel 17+ Vrijdagavond (2e klasse).

 

Dit team is koploper en gaat voor het kampioenschap. Op 31 mei de laatste (uit)wedstrijd tegen concurrent Kralingen 1. Alleen bij een grote nederlaag laat Zuidland het kampioenschap aan de tegenstander. Het team heeft drie punten (winstpartijen) voorsprong.