· 

Bridgenieuws

Magda Lugtenburg en Klaas Iwema zijn de Clubkampioenen van het seizoen 2018-2019 bij Bridgeclub Brogilo (Brielle). Iet Visser en Tine Neve zijn de slemkampioenen. Cees Dubbeldam is uitverkoren tot Rising Star. 

Van 11 juni tot en met 27 augustus organiseert BC Brogilo op elke dinsdagavond een Zomeravonddrive.

Op 6 juli organiseert de Lionsclub Haringvliet Bridge in de Kas, een bridgedrive ten bate van het Goede Doel.

 

Bridgeclub Kleiburg organiseerde Hemelvaartsdag een Dauwtrapdrive. Om 07.00 vertrokken de deelnemers voor een wandeling met om 08.15 uur een lekker ontbijt. Van 09.00 uur tot 12.00 uur werd er gebridged. De ochtend werd om 12.30 uur afgerond met de prijsuitreiking. Dinsdag 4 juni 2019 volgt de Sportweekdrive Vierpolders. Een bridgedrive georganiseerd in 't Dijckhuis. Het spelen begint om 19.30 uur en het inschrijfgeld bedraagt €6,00 per paar. Er kunnen maar maximaal 60 paren worden toegelaten.

 

 

Ter afwisseling van uw strandstoel kunt u deze zomer weer (bijna) elke maandagavond meedoen aan de zomeravondbridge. Er is ruimte voor maximaal 60 paren. Van 27 mei t/m 12 augustus organiseren Herma en Jan Stricker 10 zomeravonddrives (4 en 10 juni vallen uit, vanwege de Sportweek Vierpolders en Pinksteren). Voor degenen die minimaal 6 keer meedoen, is er op 19 augustus nog een (gratis) slotdrive. Deelnemers die geen lid zijn van BV Kleiburg dienen hun bondsnummer door te geven. Inschrijving kan via e-mailadres bv.kleiburg@gmail.com. Het dagschema:

  • Inloop vanaf 19.00 uur
  • Aanmelden uiterlijk 19.15 uur
  • Aanvang bridgen 19.30 uur.
  • Het inschrijfgeld bedraagt € 3 per persoon.

Bridgeclub Vierpolders heeft eind april het seizoen afgesloten met de slotdrive. Winnaars werden:

* Dick en Ludy Barten (A-lijn),

* Ruby Hiele en Jan Meily (B-lijn) en

* Harmien Antons en Bert van der Geest (C-lijn).

 

Bridgeclub H.E.V. heeft deze week het seizoen afgesloten. Rinus Noordhoek en Rien van Halderen wonnen bij de A-lijn de Parencompetitie. De B-lijn was voor Vincent Bijker en Wim Jansen.  De clubcompetitie eindigde met winst voor Aris Bremer en Nico Verhoef.

Ook deze vereniging organiseert een Zomerdrive. Op donderdagavond in het Hart van Hellevoet (19.45 uur). Kosten per paar: 6 (zes) euro. Startdatum: 6 juni 2019. Einddatum: 29 augustus 2019.

 

Bridgeclub Spijkenisse sloot het seizoen af met een Slotdrive op maandagavond en dinsdagmiddag. Joke van Assendelft en Thea van Beek wonnen op maandagavond de A-lijn, Ella Gregoire en Peter de Kok de B-lijn. Bij de dinsdagmiddaggroep wonnen Ton den Hollander en Myrna Kramer de A-lijn, Carla van Santen en Aad Simons de B-lijn.  

Op maandagavond kunt u met BC Spijkenisse de zomer door met hun Zomeravonddrives.

 

BC Hekelingen kende in verband met Hemelvaart als op 23 mei de Slotdrive. Ria van Doorn en Jannie van den Hoek bleken na afloop de sterksten met 64,44%, 464 punten en een MP van 24.