· 

Kampioenengalerij Overige Sporten.

1 Juni 2019 is een mooi moment om even terug te blikken op het seizoen. SportopVoornePutten heeft een overzicht van een aantal kampioenen voor u. Uw Kampioen er niet bij? Mail naar www.sportopvoorneputten.nl en wij voegen uw team toe.  


Tennis:

TV Vierpolders team René / BTV E'68 team 1 gemengd vrijdagavond.


Het gemengde team van TC de Kooistee met Simone, Manuela, Kevin en Menno.

De dames van TC de Kooistee met Cindy, Pien, Karin, Esther en Moniek.

LTC Spijkenisse Dames 1 met Natascha Buijsse, Danique Exaltus Voogt, Lisa Oranje, Christie Bart, Celine van Gent en Marianne Schoenmakers. De dames van TC de Kooistee met Tess, Anne, Grace, Roos, Brenda en Kirsten.  


Twee damesteams van LTV de Dalle op de vrijdagavond, de zaterdagdames en het Mix team bij de Dalle 


Het team van Marcel, Twan, Aldo, Ingmar, Rene en Matthieu bij TC de Kooistee. 


Twee jeugdteams van TC Westvoorne werden met bloemen in het zonnetje gezet voor hun behaalde kampioenschap. Zowel de jongens geel t/m 14 jaar (Casper, Carst, Yannick, Dion, Jari en Jay) als de meisjes geel t/m 14 jaar (Kirsten, Yara, Merel, Lenthe en Esmee). Bij TC De Kooistee werden Anna, Femke, Merel, Ashley en Anouk kampioen.


BTV E'68 mix jeugdteam, BTV E'68 Meisjes Groen 1, LTV De Dalle Mix Jeugd.


Ook LTC Heren 4 is kampioen geworden. Voor de foto klik hier. Geen andere foto beschikbaar.


Korfbal:

KV Olympia A1, KV Olympia B1 en KV Olympia B3.

KV Olympia C1, KV Olympia D4, KV Olympia E1,

AKV 'T Capproen A2 en KV Olympia 5 zijn Kampioen! 

ZKV 2 en ZKV D1.


Golf:

Maar liefst 8 teams bij Golfclub en Golfbaan Kleiburg werden kampioen! Hieronder de Dames 1 van de dinsdag en de Senioren Heren 5. 


Wielrennen:

De Clubkampioenen bij PRC Delta 

Dames:1e plaats Jennifer van der Harg Nieuwelingen:1e plaats Nicolas Chapper Junioren: 1e plaats Bart Bronder 2e plaats Gabriel Melching 3e plaats Marc-Jan van Heijst Basisleden:1e plaats Sebastiaan Vermeulen 2e plaats Leo van der Velde 3e plaats Peter Slagmolen Sportklasse: 1e plaats Ton Ippel 2e plaats Kevin van der Velde Amateurs:1e plaats Christian Kuikstra 2e plaats Rik Looij


Basketbal:

Drie kampioenen bij BV The Hurricanes: De X12, De M16 beide op de foto. Ook de Heren van MSE2 werden kampioen. Van harte gefeliciteerd! 


Handbal:

HVOS Heren 1 werd kampioen in de zaal en speelt volgend seizoen Tweede Divisie! De HV Helius Dames 1 werd veldkampioen! 


Hockey:

HV Spijkenisse heren 2. HC Voorne Jong Dames 1. De Dinsdagdames bij HC Voorne. HC Voorne MB 2 werd zowel op het veld als in de zaal kampioen met 71 doelpunten voor en slechts 8 tegen. HVS Dames 1 werd zaalkampioen.


Overig:

Luna de Kock uit Hellevoetsluis werd Zuid-Hollands Kampioen Judo tot 14 jaar. Grote klasse Luna! TTV De Sprint 1 (Demelsa Basie, Martijn Bekker en Martin Lankair) werd kampioen in de Hoofdklasse B van de NTTB afdeling West duocompetitie. De Beer 1 (helaas geen foto) werd kampioen in de 3e klasse F van de duocompetitie. Schaakvereniging de Pionier 2.

Brielse Badmintonclub Jeugdteam 3: voor Amelie en Sophie helemaal nieuw. Robin en Elise hadden het vorig jaar al meegemaakt. Vaantjes, bekers, muziek en champagne. Ze kregen de lach niet meer van hun gezicht.

 

Het FC Vlotbrug Dartsteam is kampioen. Zo ook het Softbalteam Helinium (Scholenkampioen Softbal in Papendal).