· 

FC Vlotbrug viert 40- jarig jubileum!

Op de foto links de eerste voorzitter Aad van Kwawegen en rechts ons wandelend geheugen en medeoprichter Ed Vuijk.

FC Vlotbrug uit Hellevoetsluis bestaat dit jaar 40 jaar! En dat viert de vereniging met haar oud-leden, leden, (oud)bestuursleden en (oud)sponsoren en met wie zich maar betrokken voelt bij de gezelligste club van Hellevoetsluis aanstaande zaterdag 8 juni.

Wat gaat er gebeuren?

Vanaf 14.00 uur is er een mixtoernooi waarin alle mensen van boven de 15 jaar die met elkaar tegen een balletje kunnen en willen schoppen gemixt worden en in ouderwets gemoedelijke Vlotbrugsfeer met elkaar strijden om de eer.

Onze 60-plussers zullen een demonstratie verzorgen van de nieuwste voetbalspelvorm, het onovertroffen “Walking Football”. Dit moet u gezien hebben, om te geloven, maar bezoekers die voldoen aan de leeftijdsnorm kunnen natuurlijk ook meedoen!

Uiteraard wordt er gezorgd ook ’s middags gezorgd voor een gezellig muziekje en kan er gegeten en gedronken worden. Voor de jeugdige bezoekers zijn er een paar speciale activiteiten georganiseerd.

 

Tussen 17.00 en 18.00 uur wordt onze Jubileumgids gepresenteerd. Dit collectorsitem is mogelijk gemaakt door een groot aantal sponsoren en bevat naast sterke verhalen de historie een aantal anekdotes en geweldige foto’s.

Direct daarna gaan we op een vloeiende manier over naar ons Jubileumfeest. Daarvoor zijn van harte uitgenodigd alle mensen die ooit in deze 40-jaar lid zijn geweest, die dat nog zijn, of mensen die op een andere manier hebben bijgedragen aan de rijke en sociale vereniging die FC Vlotbrug ook nu is. Voor meer informatie en voor aanmeldingen voor het (oud-)leden Mix-toernooi kunnen belangstellenden een bericht sturen aan ledenadministratie@fcvlotbrug.nl

Dat kan tot en met vrijdag 7 juni.  

 

Het grote FC Vlotbrug 40 jaar Jubileumfeest wordt muzikaal verzorgd door onze huis-deejay DrVybez (Danny Reijnen) samen met zijn collega’s van Wakker Events. Zij staan garant voor alweer een legendarisch dansfeest voor alle leeftijden!

Dit feest zal tot middernacht duren……

 

FC Vlotbrug is in 2019 een bruisende vereniging met rond de 400 spelende leden en een kleine 100 vrijwilligers. Er kan vanaf 5 jaar gevoetbald worden en het oudste spelende lid zal tegen de 80 jaar lopen. Jongens, meisjes, mannen en vrouwen. Iedereen kan op zijn of haar niveau bij FC Vlotbrug terecht.

Het eerste elftal is dit seizoen met een historisch puntentotaal van 73 punten uit 26 wedstrijden en 104 gescoorde doelpunten kampioen geworden in de 4e H en gaat volgend seizoen meedoen om de prijzen in de 3e klasse. De meeste spelers van het vlaggenschip hebben in hun jeugd ook langere tijd bij de gezelligste club van Hellevoetsluis gespeeld of zijn er later bij gekomen om nooit meer weg te gaan.

Er wordt flink geïnvesteerd in de jeugdopleiding van FC Vlotbrug. Er is een Hoofd Jeugdopleidingen aangesteld, die de opdracht heeft om de jeugdopleiding naar een hoger plan te tillen, zodat de combinatie van sfeer en kwaliteit borg kan staan voor nieuwe lichtingen goede voetballers voor de komende 10 jaar!