· 

Olympia B1 driemaal op rij kampioen

Zaterdag 01-06-2019 stond er voor Olympia B1 de kampioenswedstrijd op het programma. Winst zou betekenen dat zij maar liefst 3 maal op rij kampioen zouden worden! Dit met een team waarvan de meeste spelers/speelsters eigenlijk nog de C leeftijd hebben.

 

Op het warmste deel van de dag moest de uitwedstrijd tegen Merwede/Multiplaat B2 worden

gespeeld. Olympia had door het samenvallen van veel wedstrijden geen wissels bij zich, dus moesten

het op eigen kracht doen. Gelukkig waren ze erg geconcentreerd en gingen zij goed met hun

krachten om, waar de tegenstander (die heel veel wissels langs de lijn hadden staan) duidelijk meer

moeite had.

 

In een prima eerste helft was het verschil al duidelijk te zien op het scorebord, 2-6. En na de welverdiende rust ging Olympia prima door en breidde de voorsprong uit naar een 5-14 einduitslag! De titel was overduidelijk binnen en er kon voor de 3 e keer op rij in seizoen 2018/2019 een feestje gevierd worden! Over 2 weken staat er nog een thuiswedstrijd op het programma tegen RWA B1, welke 2 e staat in deze competitie. Uiteraard zal de thuisploeg voor de ongeslagen status willen gaan en er nogmaals een klein feestje van willen maken.

 

Het kampioensteam:

Speelsters/Spelers: Mariska Beijer, Amber v.d. Linden, Fenne Oranje, Loraina v.d. Wal, Denzel Giwa, Nick de Ruiter, Raoul de Bruin & Mike Ockeloen.

Coaches: Bianca v.d. Akker & Martijn Koolwijk.