· 

Nieuwe mijlpaal in het vrouwenvoetbal bij VV Zuidland.

Voor het eerst in de historie van Zuidland zijn er in het seizoen 2019-2020 maar liefst 5 vrouwen senioren elftallen te bewonderen op de velden van sportcomplex Groot Nibbeland. Een record voor onze vereniging maar ook voor Voorne Putten en de wijde omtrek. Zelfs in West 2 zijn er maar heel weinig verengingen (alleen Antibarbari?) die aan dat aantal komen.

Onder leiding van nieuwe hoofdtrainer Michel Visser zal Vr1 voor het tweede jaar in de 2e klasse uitkomen en het succes van dit seizoen, behalen nacompetitie, proberen te evenaren. Vr2 speelt voor het eerst in de 3e klasse en zal voor de middenmoot gaat. Vr3 wordt (want spelen nog 2 wedstrijden) 2e in de 4e klasse en zal daar ook weer in uitkomen, en Vr4 en Vr5 gaan in de 5e klasse spelen.
Met de prestaties van dit seizoen heeft Zuidland ook de 3 hoogst spelende vrouwenteams van Voorne Putten.

De elftallen zijn goed gevuld maar nieuwe dames/vrouwen zijn nog altijd van harte welkom, informeer bij coordinator Hans Schelvis via vrouwen@vvzuidland.nl