· 

Wie helpt Werkploeg Bert een handje?

Werkploeg Bert

Het is nog maar tweeënhalf jaar geleden dat de werkploeg van SC Botlek werd geportretteerd voor VoetbalRotterdam. Wat waren we als club trots op en dankbaar voor deze ploeg. De naam werkploeg doet eigenlijk geen eer aan hun belang en inzet. Ze onderhouden overdag onze accommodatie, maken schoon, nemen bestellingen in ontvangst, krijten de lijnen, doen een wasje, vullen voorraad aan, enzovoort.

Kortom de ploeg is een spin in het web die, vaak onzichtbaar, er voor zorgt dat voor trainingsavonden en wedstrijddagen alles is geregeld en op orde is. Wie zich het artikel nog weet te herinneren weet misschien nog dat er 4 mannen op de foto werden gezet. De afgelopen paar jaar is er veel gebeurd en de ploeg is behoorlijk uitgedund.

De werkploeg is nu "ploeg Bert". Want de werkploeg bestaat nu nog slechts uit 1 persoon; Bert Goedendorp.

En alhoewel Bert een vrolijke, enthousiaste en betrokken Botlekker is, is het allemaal wel wat veel voor hem. Bert kan wel wat hulp gebruiken. En dit hoeft echt niet 4 of 5 dagen in de week.

Met name de maandag en vrijdag zijn vaak drukke dagen, maar ook op de andere dagen is hulp welkom.

Komt de hulp er niet, dan is het niet langer vanzelfsprekend dat de zaken worden geregeld zoals we nu gewend zijn. Dus als u een aantal uurtjes per week of meer beschikbaar bent, hoort Bert het heel graag. Bert zet uitstekende koffie, kan goede grappen vertellen en is gezellig. Overigens is Bert gelukkig getrouwd met Maartje en zij zou het ook meer dan fijn vinden als Bert niet meer alles alleen hoeft te doen.

Heeft u aan aantal uurtjes over en wilt u en kunt u zich nuttig maken en Bert helpen; mail dan naar voorzitter@scbotlek.nl. Ook als u vragen heeft.

Voor structurele ondersteuning heeft de vereniging een vrijwilligersvergoeding beschikbaar.