· 

10 juni het Mixtoernooi 2019 bij vv Rockanje

Maandag 10 juni staat het leukste en gezelligste toernooi op V.V.Rockanje weer in de planning: MIXTEAMTOERNOOI. Naar verwachting, zoals het er nu naar uit ziet, gaat het toernooi weer vol zitten met de allerleukste teams! Hier ben jij toch wel bij?!

 

Om alles goed in te kunnen plannen hebben wij wel een deadline met inschrijven! Teams aanmelden kan TOT donderdag 6 juni 20.00 uur. Dit geldt overigens ook voor de BBQ! Voetbal je niet mee maar wil je wel blijven met de BBQ? Dat kan natuurlijk zoals elk jaar weer.

 

Inschrijven kan via de site of via deze linkPs... er is nog maar plek voor 3 teams!

De aanmeldingen voor de BBQ is de 130 personen al voorbij!

Vorig jaar was het een te gekke afsluiting van het toernooi met 180+ gezellige mensen!

Ohja… tijdens de BBQ is er natuurlijk weer een optreden van een DJ & Zanger!

 

Sportieve groet,

Mixtoernooi Team!