· 

Het Health Fest by Gewoon Fit. Help Beat MS

7 juli Woordbouwerplein Hellevoetsluis 12.00-17.00 uur


Health Fest By Gewoon Fit krijgt steeds meer vorm en het vastleggen van alle benodigdheden schiet aardig op!
Er zijn goede contacten met de Wethouder Hans van der Velde die tevens Ambassadeur is voor het event. Ook de samenwerking met stichting Push verloopt perfect!
Goede en gezellige muziek is geregeld met Happy Music en Drvybez van Wakker Events. Hopelijk komt er ook nog een goede Live Band.
Nieuwe (hard) lopers schrijven zich dagelijks in en het geld bedrag dat de lopers binnen halen door onder andere hun eigen actie / donatie pagina loopt aardig op!
Het Kids plein is ook al goed gevuld. Springkussen en spelletjes zullen er zijn en Annika Schrei zorgt voor het schminken en de glittertattoos. Mascotte pakken worden gesponsord door de Verkleedwinkel Hellevoetsluis. Tevens zal De IJsbrommer ook op het event plein aanwezig zijn! Daarbij kan je komen bloemschikken onder leiding van leerlingen van het Wellantcollege uit Brielle. De bloemen worden gesponsord door Bloemhandel Ravensbergen. Onder leiding van Hans de Romph wordt er op vrijdag 14 juni 2 uur gespind voor ons goede doel!  Er komt ook een loterij waarbij je kans maakt om gave prijzen te winnen. Lokale ondernemers als Moerman, Nouz, Gewoon Fit en nog meer, zorgen voor mooie en zeer leuke prijzen! Veel vrijwilligers en lopers vanuit Gewoon Fit hebben zich aangemeld en er blijven nieuwe aanmeldingen vandaan komen! Verschillende (lokale) ondernemers staan met een gezellige stand op het event plein: HeelVoetSaam met lekkere en gezonde hapjes, Levi van den Berg van Fysio Waasdorp, Shannon Welgraaf van Bekkenfysiotherapie De Eilanden en Encaustic art (wasschilderen). Uiteraard het Nationaal MS Fonds en Stichting op de bres tegen MS. Er liggen inmiddels ook verschillende contacten met (lokale) en nationale pers / televisie. Iedereen is zeer enthousiast en helpt daar waar mogelijk om dit fantastische event tot een groots succes te maken! Lees hier het interview met Robert Rietdijk voor wie een stamceltransplantatie in het najaar zeer belangrijk is en waarvoor tijdens het event grotendeels geld wordt ingezameld. 
Kom jij ook op 7 juli naar het Woordbouwerplein in Hellevoetsluis?

Inschrijven (nu er nog plek is) en meer informatie via:https://supportanddonate.com/.../health-fest-by-gewoon-fit/
https://m.facebook.com/beatms2019/
https://m.facebook.com/events/439726406869274/
https://www.gewoonfit.nl/healthfest