· 

Opnieuw goede tijdrit Daan Hoole

Daan Hoole heeft een goed begin gemaakt aan de Vredeskoers Grand Prix Priessnitz Spa in Tsjechië. Hij reed een uitstekende proloog en eindigde 5 seconden achter winnaar, landgenoot Nils Eekhoff met een gemiddelde van 52,941 als vijfde.

 

De eerste etappe Jesenik-Rymarov (134,2 km) werd gisteren gewonnen door de Zwitser Stefan Bissegger. Hij won de sprint van een zes renners tellende kopgroep. Tweede werd de Nederlander Marijn van den Berg. Daan eindigde op 1 minuut in het peleton (90e). In het Algemeen Klassement neemt Daan nu de 12e plaats in, 1 minuut 22 achter klassementsleider Bissegger. jongerenklassement staat Daan achter leider Marijn van den Berg als 5e.

 

Vandaag volgt de etappe Krnov-Dlouhé Strané en morgen wordt de Vredeskoers afgesloten met de etappe Jesenik-Jesenik.