· 

Hoe verging het Daan Hoole en Daan van Sintmaartensdijk verder in de Pinksterweekend.....

De Vredeskoers:

 

Daan Hoole heeft de afgelopen dagen met het Nederlands Beloften Team (u23) deelgenomen aan de Vredeskoers in Tsjechië. Met wisselend succes. 
Na een goede proloog, en gisteren lang in de kopgroep, eindigde Daan vandaag in de 171 km tellende slotetappe van Jesenik naar Jesenik op ruim 17 minuten van de sterke Deense winnaar Andreas Leknessund op de 79e plaats in een grote achtergebleven groep. In het eindklassement kwam de 86e plaats op het uitslagenformulier.
De Deen Leknessund is toekomstig renner van Sunweb. Hij werd na een indrukwekkende race ook eindwinnaar. Lees hier het verslag van Wielerflits.

 

Ronde van Noord-Holland:

 

 

Coen Vermeltfoort heeft op de slotdag van de Ronde van Noord-Holland de eindzege veroverd. Hij won de peletonspring na goed voorbereidend werk van zijn ploeg Alecto Cycling. Coens ploegenoot Daan van Sintmaartensdijk verrichte weer veel werk aan de kop van het peleton om de koplopers op tijd terug te pakken en liet zich op het eind uitzakken in het peleton. Daan eindigde in dezelfde tijd op de 135e plaats.

Klik hier voor het bericht op Wielerflits.