· 

Sc Botlek in finale tegen ZBVH

Sc Botlek heeft zich geplaatst voor de finale van de nacompetitie. In deze finale hoopt het lijfsbehoud voor de Derde Klasse veilig te stellen. Vorige week won de ploeg van vertrekkend trainer Arjan Vuijk van buurman SCO'63 en op zaterdag 8 juni won de ploeg door goals van Tim Oppong en Mike Kortsmit met 2-0 van VV Rockanje. VV Botlek was in de gelukkige omstandigheid, beide nacompetitie wedstrijden op het eigen Sportpark de Brug te mogen spelen. Dit zal voor de finale tegen ZBVH zeker niet het geval zijn. Zuid Beijerlandse Voetbalvereniging Hercules, mochten twee keer richting Goeree Overflakkee en bleek in beide wedstrijden met 1-2 te sterk. Eerst kon het in Ouddorp, WFB aan de zegekar binden, om vervolgens vrij laat in de wedstrijd met 1-2 te winnen in Dirksland bij DVV'09. Datum 15 juni 14.30 uur. Locatie Goudwaardse Boys in Goudswaard.