· 

Zeer geslaagde dressuurwedstrijden bij Hippisch Centrum Simonshaven

Op zaterdag 8 juni, in maar liefst 6 categorieën op HCS Manege dressuurwedstrijden verreden. Een mooier compliment kan je niet krijgen als de jury    's avonds na afloop zegt dat er op HCS op een heel vriendelijke, nette en diervriendelijke manier werd gereden. Dat is echt winst voor iedereen!! De jury gaf deze wedstrijd de hoogste punten aan achtereenvolgens: Rosalie Rietveldt op Suske, in de categorie D3 210,5 punt wat een eerste plaats opleverde; in de categorie D6/D12 werd Jada Seine op Snowy eerste met 207,5 punt; bij de deelnemers van de talentlessen werd Mera Bakker op Bentley eerste met 208 punten in de categorie D6/D16; bij de deelnemers boven de 16 jaar werd Kelly 't Hart op Bonneur eerste in de categorie D4 t/m D7 met 214 punten; in de categorie D7 t/m D11 werd Fabienne van Breda eerste op Wodan met 218 punten en tot slot werd eerste bij de pension/leasedeelnemers Yolanda Voogd op Colton Z (D7) met de hoogste dagscore van 224,5 punt.
Allemaal Van Harte Gefeliciteerd!!
HCS instructie-team.