· 

Rosanne bereikt doelstelling bij NK t/m 21 jaar

Rosanne Boere (Golfclub Kleuburg) nam deel aan de NK t/m 21 jaar op de Noord Nederlandse Golf & Country Club. Doelstelling: de cut halen op de laatste speeldag. Resultaat: gehaald.

 

Nadat Rosanne zondag met de hakken over de sloot de cut haalde, speelde ze tweede pinksterdag 2x 18 holes op de finaledag.

De eerste ronde speelde ze +9 en was daarmee niet erg tevreden. Rosanne: “Mijn scores zijn dit weekend niet bijzonder goed en ik laat het hier en daar wat liggen. Vermoeidheid, spanning, focus, alles speelt mee. Dus de tweede ronde even erbij blijven!” En dat ging veel beter. Met +6 komt ze aan het einde van de wedstrijd binnen. Dus een mooie afsluiting van dit toernooi.

 

Rosanne tot slot: “Eva heeft super goed gespeeld vandaag, top! Zo, van de week weer les bij Tammo en alles evalueren. Voor nu gauw in de auto en effe drie uur sturen naar huis toe. Morgen gewoon weer naar school. Het was een top weekend!!!