· 

Goede Doel Golfevenement Brielle

Voor de derde keer organiseert de Stichting Vrienden van de Health Promoters een mooi golfevenement in Brielle. Bekende Nederlanders verlenen massaal hun steun aan de Health Promoters. Het evenement wordt gehouden in samenwerking met Golfclub Kleiburg en is open voor het eerst open voor het publiek.

 

Willem Reimers, Koert-Jan de Bruijn, Willem van Hanegem, Tom Okker, Klaas Wilting, Winston Post, Olga Commandeur, Ramon Beuk, Ernst Daniel Smid, Steven Brunswijk, Willy van de Kerkhof, Betty Stöve, Nelli Cooman, Marco Bakker, Willeke van Ammelrooy, Diederik Jekel, Jon Karthaus, Peter Paul Muller en Jaan de Graaf werken met veel plezier mee aan dit jaarlijkse evenement.


De opbrengst van het evenement is voor Health Promoters die Promotion South Africa Trust steunt. Dat is een non-profitorganisatie die in de townships van zuidelijk Afrika voorlichting en training geeft op het gebied van hygiëne, gezondheid en het voorkomen van ziekten.

 

Datum: vrijdag 14 juni 2019
Locatie: Golfclub Kleiburg in Brielle
Tijd: : Vanaf 13:00 uur starten de teams en het eindigt circa 18:00 uur