· 

SC Botlek sluit nieuwe overeenkomst met sponsor.

SC Botlek sluit nieuwe overeenkomst met Top Sportwear en Hummel.

Op donderdag 13 juni 2019 heeft het bestuur van SC Botlek een nieuwe overeenkomst ondertekend met Top Sportwear en Hummel. Er is door alle partijen heel veel tijd in gestoken om te komen tot deze overeenkomst, "maar dan heb je ook wat", aldus voorzitter Marco van Putten. We vonden als bestuur 3 zaken belangrijk. a) de voordelen van lokale dealerondersteuning b) een goede prijs/kwaliteitsverhouding voor onze leden en c) dat er voor de vereniging voldoende financieel perspectief is. Met het sluiten van de overeenkomst tussen SC Botlek, Top Sportwear (gevestigd in winkelcentrum Akkerhof) en Hummel wordt daarin voorzien. Belangrijk om te melden is dat de overeenkomst voor 7 jaar is gesloten en we dus de komende jaren vooruit kunnen. Maar helemaal gelukkig zijn we met het feit dat binnen de overeenkomst ruimte is opgenomen om als vereniging door te ontwikkelen en innovatief te zijn. En hierbij aandacht hebben voor (uniforme) uitstraling. Het klinkt nog wat geheimzinnig maar we zullen de leden snel op deze punten informeren. Wat minstens net zo belangrijk is om te melden, is dat met het sluiten van deze overeenkomst Top Sportwear vanaf komend seizoen ook op het shirt zal staan van onze selectie.