· 

Feyenoord Soccer Camp bij vv Hellevoetsluis.

TRAIN ALS ORKUN KÖKCÖ TIJDENS HET FEYENOORD SOCCER CAMP 

Ben jij tussen de 6 en 16 jaar en wil jij, net als Orkun Kökcü, jouw Feyenoord-droom leven? Doe dan in de zomervakantie mee aan het Feyenoord Soccer Camp bij v.v. Hellevoetsluis!

 

Al voor het 3e jaar op rij komen de trainers van de Feyenoord Soccer School naar het ING Sportpark van v.v. Hellevoetsluis, om daar 2 dagen lang kinderen van 6 tot 16 jaar op de Feyenoord-manier te trainen.

 

Als jonge speler heeft Orkun Kökcü hard moeten werken om het eerste van Feyenoord te bereiken. Train deze zomer zoals hem, zet een belangrijke stap in je ontwikkeling als voetballer en beleef Feyenoord op een unieke manier! 

Op donderdag 15 en zaterdag 16 augustus komen de trainers van de Feyenoord Soccer School naar het ING Sportpark. Deelname is niet alleen voor leden van v.v. Hellevoetsluis, maar voor alle kinderen tussen de 6 en 16 jaar.

Schrijf je nu in via deze link en ontvang tijdens deze dagen o.a. een officieel Feyenoord Soccer Schoolstenue van adidas (shirt en broek), een lunch en voldoende drinken, een uniek Soccer Camp Magazine, een bidon, een Feyenoord-bal en een persoonlijk deelname-certificaat, getekend door de hoofdtrainer! Wees er snel bij, want VOL = VOL!