· 

Topweekend Charlize Klop KDO Sport Damesselectie.

Zaterdag 15 juni 2019 was voor Charlize en Joleine (KDO Sport) de Finaledag voor de 1e divisie.

 

Charlize turnde mooie oefeningen op alle toestellen. Bovenin lagen de punten erg dicht bij elkaar. Met heel weinig verschil met de turnsters boven haar, belande Charlize net naast het podium op een toch knappe 4e plek. Met dit resultaat mag ze meedoen met de Ahoycup.

.

Bij Joleine ging de wedstrijd niet helemaal als gehoopt. Ze begon op balk met een val na salto ao en bij vloer had ze wat kleine foutjes. Sprong ging goed en hier had ze maar 0.9 aftrek. Bij brug ging ze voor haar moeilijke oefening, helaas kwam ze na wippertje niet goed uit en viel ze met

spreidhandstand. De reus met hele draai is daarna wel gelukt. Joleine eindigde op de 27ste plek. Dat ze de finale heeft gehaald is al enorm knap met een grote groep senior 1e divisie turnsters. 

 

 

Zondag nam Charlize nog deel aan 3 toestelfinales. Charlize werd Nederlands Jeugdkampioen op balk. Daarnaast turnde ze zich nog naar de 6e plek op zowel de onderdelen Sprong als Vloer. 👍