· 

Interview Just Riet Online. Een zeer interessant gesprek met de nieuwe Hoofdcoach van Korfbalvereniging SC Olympia

Just Riet uit Zuidland omschrijft zichzelf als een heus korfbaldier. Hij heeft zelf jaren gespeeld. Voor PKC, Olympia, ZKV en OZC. Verder is hij scheidsrechter in de Hoofdklasse en ook bondsraadslid geweest. Op dit moment is hij in het district verantwoordelijk voor de ontwikkeling van talentvolle scheidsrechters. Als trainer is Just de afgelopen 4 jaar verbonden geweest aan OZC. Als eindverantwoordelijke voor het 2e, maar vooral als duo voor de hele selectie. Met recht een korfbaldier dus. De ambitieuze trainer is met ingang van het komend seizoen aangesteld als Hoofdcoach bij Korfbalvereniging SC Olympia. We spreken met de Oud-wethouder van de Gemeente Bernisse over zijn doelen, het doorstromen en succes van de eigen jeugd. Het creëren van een sportieve en veilige omgeving, de geweldige vereniging, persoonlijke ontwikkeling én het smeden van de Teamspirit. Ook is zijn visie op de hegemonie van het Nederlandse Korfbal zeer interessant! Lees hier het hele interview.