· 

Schoolkorfbaltoernooi bij ZKV Zuidland groot succes

 

Tientallen ouders, bijna nog meer kinderen en vrijwilligers, gingen zaterdag 22 juni 2019 naar ZKV Zuidland voor het traditionele schoolkorfbaltoernooi. De scholen kwamen dit jaar uit Oostvoorne, Geervliet, Hellevoetsluis en Zuidland. De strijd was fel en sportief en iedere deelnemende scholier ging ervoor. De organisatie spreekt van een zeer geslaagd evenement en is de sponsoren zeer dankbaar. Niet alleen deze kunnen op een bedankje rekenen. Ook de vele vrijwilligers en scheidsrechters van 't Capproen worden heel hartelijk bedankt. 

 

Naast het schoolkorfbal werden er ook 2 trainingen verzorgd voor de kleintjes. Kangoeroes zijn de jongste groep kinderen (3 t/m 6 jaar) die gedurende het korfbalseizoen, op spelenderwijs bekend worden gemaakt met het korfballen. De opkomst was enorm. Bij de 1ste training deden 18 kinderen mee en bij de tweede 14. De kinderen waren super enthousiast, dus dat beloofd veel goeds voor volgend seizoen. Heeft uw kind ook zin om lid te worden? Aanmelden kan via info@zkvzuidland.nl