· 

Waarom nu en niet eerder Excelsior?

Ook de voorzitter van Hellevoet’s trots, de plaatselijke vv Hellevoetsluis, is fan en volger van de BV-club uit Kralingen. Dat Edwin Boogaard een verleden heeft op Woudenstein, als voormalig speler, zal hier zeker aan bijdragen. Op zijn eigen Facebook-pagina plaatste hij een zeer positief ‘bulletin’ over Excelsior. Hier zijn betoog:

 

“Wat zijn ze goed bezig daar bij mijn oude cluppie Excelsior Rotterdam! Werkelijk topaankopen voor dat niveau! Nu weer Thomas Verhaar, altijd al mijn favoriete speler bij die andere Rotterdamse club, eerder al Joël Zwarts, door Feyenoord Rotterdam te vroeg laten gaan, terwijl hij meer kwaliteiten heeft dan Dylan Vente, en Kyle Ebecilio, allemaal spelers waar je ook in de eredivisie mee voor de dag kan komen. Waren ze vorig seizoen maar zo slagvaardig geweest, dan hadden zij nu nog met Adrie Poldervaart in de eredivisie gespeeld... Dan maar binnen 1 seizoen weer terug.“