· 

Health Fest voor Robert Rietdijk Huisman en MS Fonds komt eraan

 

Even dacht ik heeft het nog zin om hier over te schrijven? De media en de lezers, kijkers worden overspoeld met Goede Doelen en weten misschien niet meer wat er gebeurd en waar men voor moet kiezen?! Maarten van der Weijden die zomaar even 6.1 miljoen euro bij elkaar zwemt voor het Kankerfonds, honderden mensen die fietsen voor hetzelfde doel in de Tour de Rotterdam, Stichting Breinpijn die op zondag indrukwekkend finisht bij Historyland en ga zo maar door. Ook wordt (zeer terecht) elke mogelijke media benaderd en deze schenkt hier volop aandacht aan. Heeft het dan nog wel nut? 

Deze vraag kunnen we volmondig met JA beantwoorden! 

Natuurlijk moeten we hier aandacht aan schenken! Iedere mogelijkheid die we hebben om iemand te bereiken die nog niet over dit speciale event gelezen heeft moeten we benutten!  Robert moet gewoon naar Rusland en moet elke manier die er nog bestaat aangrijpen om hem te genezen van die verschrikkelijke MS. Vergeet niet, ondanks dat er de hoofdzaak is, om dit doel te bereiken, gaat een substantieel deel van het binnengehaalde bedrag naar het MS Fonds. De samenwerking tussen benoemd fonds en de organisatie Gewoon Fit is ook belangrijk te noemen. Al is het alleen maar om het feit dat er tijdens de lezingen die er nu op bv scholen worden gegeven, bewustwording en besef wordt gecreëerd en een ieder uitleg wordt gegeven over deze verschrikkelijke ziekte. MS, Multiple Sclerose is een ziekte waarbij de bescherm- en isolatielaag rondom de zenuwen in de hersenen, ruggenmerg en oogzenuwen (het centrale zenuwstelsel) is beschadigd. Hierdoor kunnen onder andere problemen ontstaan met lopen, voelen en zien. 

Is het dan belangrijk wat er al is opgehaald? Nee eigenlijk niet. Ook al weten wij het vast wel en is Robert op de hoogte van wat hij zelf heeft gespaard/ opgehaald, veel belangrijker is het om je nu nog in te zetten en achteraf het mooie bedrag zien. Naast de organisatie en de lopers, vrijwilligers zetten tientallen ondernemers zich in tijdens dit “gezonde ”event. De weersvoorspellingen zijn prima te noemen, prima loopweer en zeker ook weer niet te warm. Ideaal evenementenweer dus.   

Nog 6 dagen te gaan en dan barst de gezondheid, gezelligheid, betrokkenheid en sportiviteit los op dit geweldige Family Lifestyle Charity Event. Hiervoor nodigen wij u van harte uit! 

Op 7 Juli organiseert Gewoon Fit een Lifestyle event inclusief een Charity run van ca. 5 km en een Charity walk van ca. 2,5 km, waarbij alle opbrengsten volledig naar het goede doel zullen gaan. Inschrijven is nog steeds mogelijk of maak je eigen Actiepagina aan of Doneer! 

www.gewoonfit.nl/healthfest 

Of: 

https://supportanddonate.com/.../health-fest-by-gewoon-fit/ 

https://www.facebook.com/beatms2019/ 

https://www.facebook.com/events/439726406869274/ 

Deelnemers, jong en oud kunnen zichzelf laten sponsoren ten gunste van het Nationaal MS Fonds en eerder benoemde Robert Rietdijk Huisman. 

Naast de Charity run en walk is er een eventplein met stands gericht op gezonde voeding, bewegen, ontspanning en mindset. Een multifunctioneel podium met gastsprekers, muziek en entertainment. Voor de jonge bezoekers is er een kidsplein met een springkussen, schmink en diverse spelletjes. 

Toegang eventplein is gratis! 

(voor bepaalde activiteiten wordt een bijdrage gevraagd voor het goede doel) 

Het Woordbouwerplein in Hellevoetsluis zal gevuld worden met stands, die allemaal gerelateerd zijn aan Voeding, Bewegen, Mindset en Ontspanning. Een multifunctioneel podium met muziek verzorgd door Happy Music, gastsprekers (wat te denken van wethouder Dhr. Hans v.d. Velde) en DJ Danny DrVybez Reijnen en een spetterend Taiko optreden verzorgd door Araumi Daiko. 

Daarnaast komt er een kidsplein met springkussen, mogelijkheid tot schminken of glittertattoos zetten door Annika Schreij, diverse spelletjes en een pannakooi. Overige activiteiten zijn bloemschikken (bloemen aangeboden door Bloemenhandel Gebr. Ravensbergen) en een loterij met mooie prijzen. 

De deelnemers op het plein met stand of eigen materieel zijn; 

Gewoon Fit/ Stichting PUSH / Nationaal MS Fonds / Stichting op de bres tegen MS /Desembakkerij Schalkwijk / Korenmolen de Arend / De IJsbrommer Hellevoetsluis / www.heelvoetsaam.nl Encaustic Art (Jannie Groenendaal) / Babs Bone Broth / Ontwikkelingscoach (www.vanessadijksterhuis.nl) RiCi Lekkernijen / Imkerij "de Ruigen Bij" / ’T is lekker van Edjes Paling / Miss Latte / Yogastudio Ouddorp / Linda’s Gezinsbegeleiding / Stichting B.F.S.R. (Bikers met een enorm groot hart) / Shannon Welgraaf Bekkenfysiotherapie De Eilanden/ Fysio Waasdorp 

De organisatie wil u bij voorbaat van harte bedanken en hoopt u te mogen verwelkomen op het Woordbouwerplein in Hellevoetsluis op zondag 7 juli ’19 vanaf 12.00 uur. 

Op You Tube een impressie van het vorige interview met Robert. https://youtu.be/z_tyed8PG24